Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Putrefação Corinthians 2011
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 19.7
matig Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Bernabé met een sublieme pass. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini passt de bal met de wreef. Camazzola rent richting de bal. Camazzola geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Mourão rent richting de bal. Zadek onderschept slim de pass. Gregowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadek is nu in balbezit. Zadek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galassi rent richting de bal. Galassi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Camazzola probeert naar een medespeler te passen. Gregowski heeft problemen om de bal te vangen. Zadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadek draait met de bal, schiet en ... Mandioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putrefação - Corinthians 2011 1:0

40e minuut.
Bom Dia verovert de bal door een tackle van achteren. Zadek onderschept slim de pass. Zadek passt de bal zonder na te denken. Gregowski is nu in balbezit. Gregowski schiet op doel. Mandioca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galassi neemt de hoekschop. Tocantins kopt de bal weg. Mandioca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Camazzola rent richting de bal. Boaçava is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camazzola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zadek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Panine bereikt de bal nog maar net als eerste. Bom Dia rent richting de bal. Panine begaat een overtreding. Panine krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Arretado met de inworp. Malaquias rent richting de bal. Malaquias passt de bal in één keer door. Baiano rent richting de bal. Baiano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putrefação 39%, Corinthians 2011 61%.
Putrefação - Corinthians 2011 1:0

48e minuut.
Miúra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galassi met een snelle inworp. Zadek rent richting de bal. Zadek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Maiolini rent richting de bal. Maiolini passt de bal in één keer door. Gregowski rent richting de bal. Zadek rent richting de bal. Zadek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bom Dia geeft een lange en hoge pass. Panine rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mourão. Panine raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Panine kan niet meer verder spelen. Rissi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gava onderschept slim de pass. Mourão is nu in balbezit. Gava verovert de bal door een tackle van achteren. Zadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bom Dia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bom Dia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galassi met een snelle inworp. Zadek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rissi rent richting de bal. Punho de Ferro onderschept slim de pass. Malaquias is nu in balbezit. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putrefação 28%, Corinthians 2011 72%.
Putrefação - Corinthians 2011 1:0