Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G1 fc Stroka
Normal Tactiek Brasil
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 46.8
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Erşahin rent richting de bal. Erşahin passt de bal zonder na te denken. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ... da Barra da Tijuca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:1

9e minuut.
Tănăsoaica passt de bal in één keer door. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin passt de bal in één keer door. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Leite kan de bal niet met de borst controleren. Vágner rent richting de bal. Vágner speelt de bal door. Erşahin heeft problemen om de bal te vangen. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. da Barra da Tijuca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner onderschept slim de pass. Vágner geeft de bal voor. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Violeiro onderschept slim de pass. Violeiro met een sublieme pass. Valão is nu in balbezit. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. da Barra da Tijuca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
do Rio de Janeiro is nu in balbezit. Knak onderschept slim de pass. Knak passt de bal met de wreef. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
da Barra da Tijuca trapt de bal weg. Vágner kopt de bal weg. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. da Barra da Tijuca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Monteiro speelt de bal door. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller geeft een lange en hoge pass. Erşahin rent richting de bal. Erşahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:2

18e minuut.
do Rio de Janeiro speelt de bal door. Erşahin probeert de bal aan de voet te houden. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
da Barra da Tijuca trapt de bal weg. Monteiro kopt de bal weg. Erşahin rent richting de bal. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lindo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:3

22e minuut.
Spitzmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Spitzmüller probeert naar een medespeler te passen. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Erşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Erşahin passt de bal in één keer door. Spitzmüller geeft een lange en hoge pass. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel. da Barra da Tijuca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paranaense heeft problemen om de bal te vangen. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Valão bereikt de bal nog maar net als eerste. Valão geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golequente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente geeft de bal voor. Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller draait met de bal, schiet en ... da Barra da Tijuca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:4

37e minuut.
Valão is nu in balbezit. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller passt de bal met de wreef. Erşahin rent richting de bal. Erşahin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Caboverdiano kopt de bal weg. Knak speelt de bal door. Golequente speelt de bal door. Daar is Vágner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágner geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Golequente passt de bal in één keer door. da Barra da Tijuca speelt de bal door. Vágner kopt de bal weg. Daar is Erşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. da Barra da Tijuca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lindo de bal. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G1 fc 85%, Stroka 15%.
G1 fc - Stroka 0:5

47e minuut.
Pires Rodrigues rent richting de bal. Bohălţeanu onderschept slim de pass. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Knak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Spitzmüller de bal. Spitzmüller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller geeft een lange en hoge pass. Daar is Leite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. da Barra da Tijuca met een sublieme pass. Bohălţeanu kopt de bal weg. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:6

53e minuut.
Inworp. Caboverdiano met de inworp. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente schiet op doel. da Barra da Tijuca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Doeltrap. da Barra da Tijuca met een harde bal richting middenveld. Vágner kopt de bal weg. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Paranaense zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spitzmüller is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Violeiro. Violeiro krijgt een gele kaart. Spitzmüller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tănăsoaica wilt de vrije trap nemen. Golequente springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:7

60e minuut.
Spitzmüller geeft een lange en hoge pass. Valão rent richting de bal. Valão passt de bal met de wreef. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ... da Barra da Tijuca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lindo is nu in balbezit. Lindo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tănăsoaica de bal. Tănăsoaica geeft de bal voor. da Barra da Tijuca bokst de bal weg. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:8

63e minuut.
Bohălţeanu probeert de bal aan de voet te houden. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner passt de bal in één keer door. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. da Barra da Tijuca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:9

67e minuut.
Lindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindo geeft de bal voor. Inworp. Tănăsoaica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spitzmüller geeft een lange en hoge pass. Paal! da Barra da Tijuca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Tănăsoaica passt de bal in één keer door. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller geeft een hoge lob. Vágner rent richting de bal. Vágner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
da Barra da Tijuca met een harde bal richting middenveld. Bohălţeanu kopt de bal weg. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. da Barra da Tijuca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:10

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. da Barra da Tijuca met een harde bal richting middenveld. Bohălţeanu kopt de bal weg. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:11

78e minuut.
do Rio de Janeiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pires Rodrigues de bal. Erşahin rent richting de bal. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Monteiro passt de bal zonder na te denken. Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller passt de bal met de wreef. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:12

88e minuut.
Caboverdiano kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golequente rent richting de bal. Golequente geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro geeft een lange en hoge pass. Daar is Lindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G1 fc - Stroka 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G1 fc 82%, Stroka 18%.
G1 fc - Stroka 0:13