Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Putrefação Dínamo Brasil
Normal Tactiek ofen
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 42.4
poor Schieten solid
adequate Passen good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Turcato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cascavel komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Marczyński kopt de bal weg. Nikolić is nu in balbezit. Nikolić passt de bal zonder na te denken. Bernabé onderschept slim de pass. Leszko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Cascavel heeft problemen om de bal te vangen. Nikolić is nu in balbezit. Nikolić passt de bal in één keer door. Khoury rent richting de bal. Khoury draait met de bal, schiet en ... Pietrantonio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Leszko passt de bal zonder na te denken. Daar is Papandopolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papandopolo passt de bal met de wreef. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cascavel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheba met een snelle inworp. Herbski probeert de bal met de borst te controleren. Herbski geeft de bal voor. Pietrantonio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bernabé de bal. Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Herbski met een sublieme pass. Papandopolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papandopolo probeert naar een medespeler te passen. Khoury rent richting de bal. Khoury schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Papandopolo is nu in balbezit. Nikolić is nu in balbezit. Bernabé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nikolić raakt geblesseerd tijdens het duel. Papandopolo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pietrantonio bokst de bal weg. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Poioco onderschept slim de pass. Poioco geeft een lange en hoge pass. Cheba probeert naar een medespeler te passen. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Papandopolo rent richting de bal. Papandopolo passt de bal zonder na te denken. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury draait met de bal, schiet en ... Pietrantonio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putrefação - Dínamo Brasil 0:1

43e minuut.
Nikolić rent richting de bal. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba passt de bal met de wreef. Nikolić rent richting de bal. Nikolić haalt uit met een fantastische trap. Pietrantonio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bernabé heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. De Corte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putrefação 80%, Dínamo Brasil 20%.
Putrefação - Dínamo Brasil 0:1

50e minuut.
De Corte heeft problemen om de bal te vangen. Herbski is nu in balbezit. Herbski probeert naar een medespeler te passen. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Putrefação - Dínamo Brasil 0:2

62e minuut.
Poioco is nu in balbezit. Leszko onderschept slim de pass. Leszko passt de bal zonder na te denken. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel. Pietrantonio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Putrefação - Dínamo Brasil 0:3

64e minuut.
De Corte kan de bal niet met de borst controleren. Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolić probeert naar een medespeler te passen. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Putrefação - Dínamo Brasil 0:4

71e minuut.
Poioco geeft een lange en hoge pass. Galassi geeft een hoge lob. Leszko geeft de bal voor. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Inworp. Nikolić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papandopolo is nu in balbezit. Papandopolo haalt uit met een fantastische trap. Pietrantonio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putrefação - Dínamo Brasil 0:5

75e minuut.
Marczyński met de inworp. Nikolić rent richting de bal. Nikolić passt de bal met de wreef. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Leszko kopt de bal weg. Nikolić rent richting de bal. Nikolić probeert naar een medespeler te passen. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putrefação 71%, Dínamo Brasil 29%.
Putrefação - Dínamo Brasil 0:5