Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss Corinthians 2011
swiss of 2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 18.7
redelijk Schieten zwak
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


9e minuut.
Miúra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintanilha met een snelle inworp. Catanho geeft de bal voor. Hải Dương probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Trzaskalik met een sublieme pass. Hải Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanho geeft een lange en hoge pass. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç schiet op doel. Mandioca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Degas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degas geeft een lange en hoge pass. Ezmeç controleert de bal met de borst. Hải Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Dương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Conceição probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba met een sublieme pass. Ezmeç probeert de bal met de borst te controleren. Hải Dương rent richting de bal. Hải Dương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Quintanilha passt de bal zonder na te denken. Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba geeft een hoge lob. Ezmeç krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Corinthians 2011 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 18%, Corinthians 2011 82%.
Swiss - Corinthians 2011 1:0

47e minuut.
Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Miúra de bal. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Conceição passt de bal in één keer door. Ezmeç rent richting de bal. Miúra rent richting de bal. Hải Dương onderschept slim de pass. Hải Dương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
das Chagas kopt de bal weg. Baiano rent richting de bal. Trzaskalik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baiano moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Baiano kan niet meer verder spelen. Tupã komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Catanho geeft een hoge lob. Chumasca probeert de bal aan de voet te houden. Trzaskalik is nu in balbezit. Trzaskalik speelt de bal door. Ezmeç is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trzaskalik zal de hoekschop nemen. Hải Dương maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Trzaskalik de bal. das Chagas is nu in balbezit. Trzaskalik verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaskalik geeft de bal voor. Ezmeç krijgt zijn hoofd ertegen. Mandioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Tocantins geeft de bal voor. Chraca kopt de bal weg. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mandioca met een sublieme pass. Chraca kopt de bal weg. Quintanilha probeert de bal aan de voet te houden. Degas geeft een lange en hoge pass. Ezmeç maakt een snoekduik en kopt de bal. Mandioca bokst de bal weg. Hải Dương is nu in balbezit. Hải Dương draait met de bal, schiet en ... Mandioca bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catanho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintanilha heeft problemen om de bal te vangen. Quintanilha geeft de bal voor. Ezmeç krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Corinthians 2011 2:0

73e minuut.
Mandioca probeert naar een medespeler te passen. Degas kopt de bal weg. Daar is Tocantins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Mandioca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Miúra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catanho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Catanho rent richting de bal. Catanho geeft een hoge lob. Hải Dương is nu in balbezit. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Corinthians 2011 3:0

81e minuut.
Malaquias probeert naar een medespeler te passen. Punho de Ferro rent richting de bal. Catanho rent richting de bal. Catanho geeft een lange en hoge pass. Mandioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Corinthians 2011 4:0

85e minuut.
das Chagas kopt de bal weg. Malaquias rent richting de bal. Quintanilha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quintanilha krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mandioca trapt de bal weg van het doel. Degas heeft problemen om de bal te vangen. Trzaskalik geeft een lange en hoge pass. Hải Dương is nu in balbezit. Hải Dương draait met de bal, schiet en ... Mandioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Degas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzaskalik rent richting de bal. Trzaskalik geeft de bal voor. Daar is Miúra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 17%, Corinthians 2011 83%.
Swiss - Corinthians 2011 4:0