Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canarinho FC G1 fc
agora vai Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 16.8
redelijk Schieten slecht
matig Passen hopeloos
solide Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Gervasi speelt de bal door. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu passt de bal met de wreef. Cramer rent richting de bal. Cramer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 1:0

6e minuut.
Spurna kan de bal niet met de borst controleren. do Rio de Janeiro begaat een overtreding. Spurna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kargılı met een snel genomen vrije trap. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer rent richting de bal. Cramer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 2:0

11e minuut.
Cramer verovert de bal door een tackle van achteren. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu rent richting de bal. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Paranaense kopt de bal weg. Budzel is nu in balbezit. Budzel met een sublieme pass. Turbatu rent richting de bal. Turbatu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 3:0

16e minuut.
Klungelig pakt Gervasi de bal. Gervasi geeft een lange en hoge pass. Cramer heeft problemen om de bal te vangen. Cramer schiet op doel. Sena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 4:0

18e minuut.
Budzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzel geeft de bal voor. Daar is Gervasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Valão de bal. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer haalt uit met een fantastische trap. Sena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 5:0

22e minuut.
Doeltrap. Del Bono komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Del Bono kopt de bal weg. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu geeft een lange en hoge pass. Gervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 6:0

25e minuut.
Uribarri geeft een hoge lob. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Valão bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono draait met de bal, schiet en ... Sena bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 7:0

31e minuut.
Paranaense probeert naar een medespeler te passen. Pires Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzel verovert de bal door een tackle van achteren. Budzel speelt de bal door. Turbatu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Paranaense rent richting de bal. Turbatu onderschept slim de pass. Turbatu geeft de bal voor. Del Bono krijgt zijn hoofd ertegen. Sena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 8:0

39e minuut.
Turbatu is nu in balbezit. Turbatu speelt de bal door. Daar is Del Bono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Bono haalt uit met een fantastische trap. Sena maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Del Bono de bal. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu passt de bal met de wreef. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 23%, G1 fc 77%.
Canarinho FC - G1 fc 9:0

47e minuut.
Lindo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 10:0

49e minuut.
Kargılı met een snelle inworp. Leite is nu in balbezit. Gervasi verovert de bal door een tackle van achteren. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu geeft een hoge lob. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 11:0

52e minuut.
Budzel onderschept slim de pass. Del Bono is nu in balbezit. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono rent richting de bal. Del Bono draait met de bal, schiet en ... Sena bokst de bal weg.

57e minuut.
Budzel onderschept slim de pass. Budzel geeft een lange en hoge pass. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui schiet op doel. Sena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 12:0

63e minuut.
Paranaense rent richting de bal. Kargılı onderschept slim de pass. Kargılı speelt de bal door. Anzoátegui is nu in balbezit. Anzoátegui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 13:0

70e minuut.
Valão bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui onderschept slim de pass. Gervasi is nu in balbezit. Gervasi haalt uit met een fantastische trap. Sena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 14:0

70e minuut.
Buchalik komt het veld opgelopen. Duţă komt het veld opgelopen.

72e minuut.
do Rio de Janeiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lavrado komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Leitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargılı onderschept slim de pass. Kargılı geeft de bal voor. Del Bono is nu in balbezit. Del Bono draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 15:0

77e minuut.
Leitosa geeft de bal voor. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono passt de bal zonder na te denken. Buchalik rent richting de bal. Buchalik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Del Bono is nu in balbezit. Lindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono onderschept slim de pass. Del Bono haalt uit met een fantastische trap. Sena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 16:0

88e minuut.
Del Bono rent richting de bal. Del Bono geeft een hoge lob. Anzoátegui is nu in balbezit. Anzoátegui draait met de bal, schiet en ... Sena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - G1 fc 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 20%, G1 fc 80%.
Canarinho FC - G1 fc 17:0