Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stroka asfam culbe
Brasil Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 18.9
very good Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Tănăsoaica passt de bal in één keer door. Vágner speelt de bal door. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Taturana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - asfam culbe 1:0

11e minuut.
Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Azerbaijano probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tănăsoaica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taturana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erşahin rent richting de bal. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - asfam culbe 2:0

13e minuut.
Tănăsoaica met de inworp. Klungelig pakt Monteiro de bal. Monteiro geeft de bal voor. Daar is Golequente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - asfam culbe 3:0

15e minuut.
Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Taturana met een sublieme pass. Bohălţeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Spitzmüller de bal. Spitzmüller geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bohălţeanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Knak de bal. Knak geeft een lange en hoge pass. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Taturana bokst de bal weg.

19e minuut.
Azerbaijano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golequente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knak geeft de bal voor. Erşahin krijgt zijn hoofd ertegen. Taturana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Tănăsoaica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller geeft een lange en hoge pass. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - asfam culbe 4:0

22e minuut.
Azerbaijano is nu in balbezit. Azerbaijano geeft een hoge lob. Vágner kopt de bal weg. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Knak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepore bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente onderschept slim de pass. Golequente geeft een lange en hoge pass. Spitzmüller springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Taturana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Vágner rent richting de bal. Vágner passt de bal in één keer door. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. Azerbaijano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Taturana trapt de bal weg van het doel. Monteiro met een sublieme pass. Azerbaijano is nu in balbezit. Erşahin onderschept slim de pass. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Taturana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lepore geeft een lange en hoge pass. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller passt de bal in één keer door. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Monteiro geeft een lange en hoge pass. Daar is Patilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Taturana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - asfam culbe 5:0

38e minuut.
Negreiro Souza kopt de bal weg. Klungelig pakt Monteiro de bal. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Patilha heeft problemen om de bal te vangen. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - asfam culbe 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 17%, asfam culbe 83%.
Stroka - asfam culbe 6:0

47e minuut.
Monteiro kopt de bal weg. Daar is Patilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller draait met de bal, schiet en ... Taturana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - asfam culbe 7:0

52e minuut.
Patilha rent richting de bal. Patilha geeft een hoge lob. Erşahin rent richting de bal. Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Tănăsoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Tănăsoaica probeert naar een medespeler te passen. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Taturana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - asfam culbe 8:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knak met de inworp. Lepore bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente onderschept slim de pass. Golequente geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Patilha heeft problemen om de bal te vangen. Spitzmüller is nu in balbezit. Spitzmüller passt de bal met de wreef. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - asfam culbe 9:0

66e minuut.
Santos Viana met een snelle inworp. Monteiro geeft een lange en hoge pass. Azerbaijano rent richting de bal. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erşahin rent richting de bal. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Klungelig pakt Golequente de bal. Lepore geeft een lange en hoge pass. Ars geeft een hoge lob. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pocotó kopt de bal weg. Vágner rent richting de bal. Vágner passt de bal zonder na te denken. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - asfam culbe 10:0

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taturana trapt de bal weg van het doel. Monteiro kopt de bal weg. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Golequente de bal onder controle te krijgen. Vágner rent richting de bal. Vágner passt de bal in één keer door. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin schiet op doel. Taturana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Spitzmüller geeft de bal voor. Daar is Patilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin rent richting de bal. Erşahin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Monteiro geeft de bal voor. Patilha kopt de bal weg. Lepore probeert de bal met de borst te controleren. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroka - asfam culbe 11:0

88e minuut.
Vágner speelt de bal door. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente speelt de bal door. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. Taturana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroka 16%, asfam culbe 84%.
Stroka - asfam culbe 11:0