Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asfam culbe Stroka
Normal Tactiek Brasil
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 45.1
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Santos Viana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pocotó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitzmüller speelt de bal door. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Apucarana is nu in balbezit. Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Vágner probeert naar een medespeler te passen. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Stroka 0:1

8e minuut.
Monteiro speelt de bal door. Vágner heeft problemen om de bal te vangen. Vágner probeert naar een medespeler te passen. Erşahin rent richting de bal. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vágner speelt de bal door. Knak met een sublieme pass. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Erşahin rent richting de bal. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tănăsoaica kopt de bal weg. Daar is Spitzmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitzmüller geeft de bal voor. Daar is Erşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Taturana bokst de bal weg.

18e minuut.
Ars kopt de bal weg. Vágner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Azerbaijano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Monteiro speelt de bal door. Azerbaijano is nu in balbezit. Erşahin onderschept slim de pass. Erşahin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Apucarana kopt de bal weg. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gracie. Gracie krijgt een gele kaart. Vágner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bohălţeanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. Taturana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Stroka 0:2

23e minuut.
Knak probeert naar een medespeler te passen. Monteiro speelt de bal door. Erşahin rent richting de bal. Erşahin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Azerbaijano de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Golequente kopt de bal weg. Klungelig pakt Vágner de bal. Vágner passt de bal in één keer door. Monteiro rent richting de bal. Monteiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Spitzmüller rent richting de bal. Spitzmüller passt de bal met de wreef. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin schiet op doel. Taturana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Stroka 0:3

41e minuut.
Golequente rent richting de bal. Golequente geeft de bal voor. Spitzmüller heeft problemen om de bal te vangen. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Stroka 0:4

44e minuut.
Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente passt de bal met de wreef. Erşahin rent richting de bal. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Stroka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfam culbe 69%, Stroka 31%.
asfam culbe - Stroka 0:5

46e minuut.
Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro geeft een lange en hoge pass. Lepore bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin onderschept slim de pass. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Lepore rent richting de bal. Golequente onderschept slim de pass. Golequente met een sublieme pass. Vágner geeft de bal voor. Erşahin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Golequente passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Knak de bal. Vágner is nu in balbezit. Vágner geeft een hoge lob. Erşahin is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tănăsoaica zal de hoekschop nemen. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Azerbaijano heeft problemen om de bal te vangen. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel. Taturana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ars passt de bal met de wreef. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner probeert naar een medespeler te passen. Erşahin rent richting de bal. Erşahin draait met de bal, schiet en ... Taturana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Vágner geeft een lange en hoge pass. Dodói probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erşahin rent richting de bal. Erşahin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Spitzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitzmüller probeert naar een medespeler te passen. Monteiro probeert de bal aan de voet te houden. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin schiet op doel. Taturana bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Stroka 0:6

73e minuut.
Apucarana rent richting de bal. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner speelt de bal door. Daar is Spitzmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitzmüller probeert naar een medespeler te passen. Taturana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taturana met een sublieme pass. Tănăsoaica heeft problemen om de bal te vangen. Tănăsoaica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ... Taturana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dodói bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente met een sublieme pass. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro passt de bal zonder na te denken. Spitzmüller geeft een lange en hoge pass. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Spitzmüller rent richting de bal. Erşahin is nu in balbezit. Spitzmüller speelt de bal door. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asfam culbe - Stroka 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asfam culbe 85%, Stroka 15%.
asfam culbe - Stroka 0:7