Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnífico FC Grecox
Tnc Tactiek Alp098x2
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten good
average Passen very good
good Verdedigen solid


18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisuglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieneck geeft een hoge lob. Zizzu springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Răduleţ de bal onder controle te krijgen. Siewielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Răduleţ geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawaler met de inworp. Bensi geeft een hoge lob. Zizzu krijgt zijn hoofd ertegen. Siewielec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Bisuglia met een sublieme pass. Landauer is nu in balbezit. Zizzu onderschept slim de pass. Zizzu schiet op doel. Siewielec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 66%, Grecox 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magnífico FC - Grecox 0:0

46e minuut.
Daar is Sucală, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger geeft een hoge lob. Zizzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizzu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Răduleţ heeft problemen om de bal te vangen. Siewielec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Malovrazić rent richting de bal. Bisuglia verovert de bal door een tackle van achteren. Bisuglia geeft een lange en hoge pass. Zizzu rent richting de bal. Zizzu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zizzu heeft problemen om de bal te vangen. Salgado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zizzu. Zizzu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck geeft een hoge lob. Zizzu rent richting de bal. Zizzu draait met de bal, schiet en ... Siewielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rüger geeft de bal voor. Răduleţ kopt de bal weg. Kawaler geeft een hoge lob. Zizzu is nu in balbezit. Zizzu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bisuglia kopt de bal weg. Bieneck speelt de bal door. Kawaler met een sublieme pass. Zizzu rent richting de bal. Zizzu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Piqueras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leguizamón komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bieneck probeert de bal met de borst te controleren. Bieneck passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Zizzu onderschept slim de pass. Zizzu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler geeft een hoge lob. Zizzu is nu in balbezit. Zizzu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Goritsas rent richting de bal. Goritsas geeft de bal voor. Kawaler kopt de bal weg. Zizzu heeft problemen om de bal te vangen. Zizzu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia passt de bal in één keer door. Bieneck heeft problemen om de bal te vangen. Bieneck geeft een hoge lob. Zizzu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Răduleţ geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bensi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawaler probeert de bal met de borst te controleren. Kawaler geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zizzu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Grecox 0:1

90e minuut.
Landauer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kawaler de bal. Kwok Man met een sublieme pass. Agustín is nu in balbezit. Agustín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 68%, Grecox 32%.
Magnífico FC - Grecox 0:1