Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grecox Magnífico FC
Alp098x2 Tactiek Tnc
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 35.3
slecht Schieten zwak
goed Passen matig
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Kawaler kopt de bal weg. Bieneck is nu in balbezit. Sucală tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bieneck wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Inworp. Bisuglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck geeft een hoge lob. Lamy maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

26e minuut.
Kwok Man rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torri met de inworp. Sucală is nu in balbezit. Sucală geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kawaler probeert de bal met de borst te controleren. Kawaler geeft een hoge lob. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Janowicz geeft de bal voor. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia passt de bal met de wreef. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grecox 37%, Magnífico FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grecox - Magnífico FC 0:0

58e minuut.
Siewielec trapt de bal weg. Ousted is nu in balbezit. Ousted geeft een lange en hoge pass. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap. Siewielec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Janowicz geeft de bal voor. Bensi rent richting de bal. Bensi speelt de bal door. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rüger met een sublieme pass. Bisuglia kan de bal niet met de borst controleren. Bisuglia probeert naar een medespeler te passen. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler geeft een lange en hoge pass. Siewielec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bieneck rent richting de bal. Răduleţ verovert de bal door een tackle van achteren. Răduleţ geeft een hoge lob. Bensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensi geeft de bal voor. Siewielec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grecox 34%, Magnífico FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grecox - Magnífico FC 0:0