Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timbu Coroado Club Três Rios
451 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafezinho rent richting de bal. Itaqui onderschept slim de pass. Monteiro rent richting de bal. Monteiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui passt de bal zonder na te denken. Daar is Valadão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Perrotta bokst de bal weg.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Perrotta niet meer kan verder spelen. Chulapa komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Martins rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prataria. Martins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madureira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timbu Coroado 40%, Club Três Rios 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Timbu Coroado - Club Três Rios 0:0

50e minuut.
Prataria onderschept slim de pass. Mezenga is nu in balbezit. Rebelo rent richting de bal. Mezenga verovert de bal door een tackle van achteren. Mezenga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cafezinho rent richting de bal. Cafezinho met een sublieme pass. Rebelo is nu in balbezit. Mezenga verovert de bal door een tackle van achteren. Mezenga haalt uit met een fantastische trap. Tupinambá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Raminho geeft een hoge lob. Bonilha heeft problemen om de bal te vangen. Mezenga rent richting de bal. Mezenga draait met de bal, schiet en ... Tupinambá probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pistola rent richting de bal. Valadão onderschept slim de pass. Pistola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pistola krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Corrêa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadão passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bertoldo de bal. Bertoldo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timbu Coroado 59%, Club Três Rios 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Timbu Coroado - Club Três Rios 0:0