Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gremio America FC Boa Fe FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Cardozo met een sublieme pass. Palmucci rent richting de bal. Palmucci met een sublieme pass. Mocó is nu in balbezit. Mocó draait met de bal, schiet en ... Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trevisan met de inworp. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lazzarini onderschept slim de pass. Lazzarini speelt de bal door. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu is nu in balbezit. Kanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cardozo is nu in balbezit. Kanu verovert de bal door een tackle van achteren. Trinitino is nu in balbezit. Kanu onderschept slim de pass. Kanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Boa Fe FC 0:1

29e minuut.
Papale verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo geeft een lange en hoge pass. Mocó rent richting de bal. Mocó draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Papale rent richting de bal. Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo passt de bal met de wreef. Mocó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gremio America FC 59%, Boa Fe FC 41%.
Gremio America FC - Boa Fe FC 0:1

49e minuut.
Papale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Freitas kopt de bal weg. Mocó is nu in balbezit. Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Papale is nu in balbezit. Freitas is nu in balbezit. Freitas draait met de bal, schiet en ... Carmona kopt de bal weg. Remanso heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli onderschept slim de pass. Pinceli geeft een lange en hoge pass. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Parizotto passt de bal in één keer door. Kanu is nu in balbezit. Alemão rent richting de bal. Alemão draait met de bal, schiet en ... Carmelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Boa Fe FC 0:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parizotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trinitino rent richting de bal. Alemão verovert de bal door een tackle van achteren. Alemão haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Boa Fe FC 0:3

88e minuut.
Silva Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto verovert de bal door een tackle van achteren. Parizotto probeert naar een medespeler te passen. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gremio America FC 58%, Boa Fe FC 42%.
Gremio America FC - Boa Fe FC 0:3