Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boa Fe FC Gremio America FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Rizzo passt de bal met de wreef. Bronho rent richting de bal. Bronho passt de bal in één keer door. Mocó is nu in balbezit. Mocó schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Gremio America FC 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Papale de bal. Cardozo is nu in balbezit. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo rent richting de bal. Cardozo draait met de bal, schiet en ... Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mocó is nu in balbezit. Mocó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu draait met de bal, schiet en ... Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto haalt uit met een fantastische trap. Carmelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Kanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boa Fe FC - Gremio America FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Fe FC 55%, Gremio America FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boa Fe FC - Gremio America FC 1:1

50e minuut.
Alemão geeft een lange en hoge pass. Parizotto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trinitino de bal onder controle te krijgen. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu draait met de bal, schiet en ... Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Rizzo onderschept slim de pass. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão haalt uit met een fantastische trap. Carmelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Gremio America FC 2:1

59e minuut.
Trinitino is nu in balbezit. Alemão onderschept slim de pass. Silva Junior is nu in balbezit. Alemão verovert de bal door een tackle van achteren. Alemão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Rizzo rent richting de bal. Palmucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmucci passt de bal zonder na te denken. Mocó rent richting de bal. Mocó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lazzarini kopt de bal weg. Daar is Kanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burilli is nu in balbezit. Kanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kanu schiet op doel. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Afegão is nu in balbezit. Afegão passt de bal zonder na te denken. Remanso probeert de bal met de borst te controleren. Bronho rent richting de bal. Bronho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lazzarini onderschept slim de pass. Lazzarini met een sublieme pass. Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemão is nu in balbezit. Alemão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Gremio America FC 3:1

82e minuut.
Klungelig pakt Cardozo de bal. Alemão rent richting de bal. Alemão passt de bal in één keer door. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bronho kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mocó de bal onder controle te krijgen. Remanso rent richting de bal. Mocó onderschept slim de pass. Mocó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Gremio America FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Fe FC 35%, Gremio America FC 65%.
Boa Fe FC - Gremio America FC 3:2