Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer Elite Grecox
442A Tactiek Alp098x2
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 52.8
average Schieten very good
average Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chakarov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bisuglia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chlup kopt de bal weg. Bieneck rent richting de bal. Bieneck geeft een lange en hoge pass. Chakarov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bieneck passt de bal in één keer door. Bensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensi geeft de bal voor. Chakarov heeft problemen om de bal te vangen. Chakarov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Candussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia passt de bal in één keer door. Bieneck geeft een hoge lob. Chakarov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Grecox 0:1

18e minuut.
Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Virassamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov verovert de bal door een tackle van achteren. Chakarov haalt uit met een fantastische trap. Corda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Grecox 0:2

20e minuut.
Kawaler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bensi geeft een lange en hoge pass. Chakarov rent richting de bal. Chakarov draait met de bal, schiet en ... Virassamy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Grecox 0:3

23e minuut.
Michelin geeft een hoge lob. Janowicz rent richting de bal. Janowicz geeft een lange en hoge pass. Chakarov rent richting de bal. Chakarov schiet op doel. Corda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ousted rent richting de bal. Ousted geeft de bal voor. Virassamy rent richting de bal. Chakarov onderschept slim de pass. Chakarov schiet op doel. Corda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Daar is Raksányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler passt de bal zonder na te denken. Daar is Chakarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chakarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler geeft de bal voor. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Virassamy trapt de bal weg van het doel. Bisuglia kopt de bal weg. Bieneck geeft een hoge lob. Chakarov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia met een sublieme pass. Kawaler met een sublieme pass. Daar is Chakarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chakarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Virassamy kopt de bal weg. Chlup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck onderschept slim de pass. Bieneck geeft een lange en hoge pass. Chakarov maakt een snoekduik en kopt de bal. Corda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Janowicz speelt de bal door. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Chakarov rent richting de bal. Chakarov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Galinha rent richting de bal. Galinha passt de bal zonder na te denken. Matias de Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Rüger onderschept slim de pass. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Chakarov rent richting de bal. Chakarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Elite 80%, Grecox 20%.
Soccer Elite - Grecox 0:3

47e minuut.
Kawaler heeft problemen om de bal te vangen. Kawaler speelt de bal door. Bieneck heeft problemen om de bal te vangen. Chakarov rent richting de bal. Chakarov schiet op doel. Corda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Grecox 0:4

48e minuut.
Portoghese raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piqueras komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Virassamy is nu in balbezit. Virassamy passt de bal in één keer door. Bisuglia speelt de bal door. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bieneck is nu in balbezit. Bieneck passt de bal met de wreef. Bensi is nu in balbezit. Bensi speelt de bal door. Michelin onderschept slim de pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Chlup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck verovert de bal door een tackle van achteren. Bieneck speelt de bal door. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bisuglia kopt de bal weg. Kawaler met een sublieme pass. Virassamy heeft problemen om de bal te vangen. Chakarov rent richting de bal. Chakarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rüger onderschept slim de pass. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler passt de bal met de wreef. Bieneck heeft problemen om de bal te vangen. Bieneck geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Bensi rent richting de bal. Bensi speelt de bal door. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov schiet op doel. Corda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Michelin probeert naar een medespeler te passen. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Chakarov rent richting de bal. Chakarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Grecox 0:5

87e minuut.
Chakarov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zizzu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Virassamy geeft de bal voor. Inworp. Bisuglia met een snelle inworp. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Elite 80%, Grecox 20%.
Soccer Elite - Grecox 0:5