Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grecox Timbu Coroado
Alp098x2 Tactiek 451
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 22.9
waardeloos Schieten zwak
solide Passen waardeloos
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Madureira is nu in balbezit. Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Rebelo verovert de bal door een tackle van achteren. Bieneck onderschept slim de pass. Bieneck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bonilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupinambá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck haalt uit met een fantastische trap. Tupinambá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Kawaler rent richting de bal. Kawaler speelt de bal door. Daar is Rebelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamy rent richting de bal. Lamy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Timbu Coroado 1:0

8e minuut.
Corrêa bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrêa passt de bal in één keer door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia geeft een hoge lob. Lamy controleert de bal met de borst. Tupinambá bokst de bal weg. Bonilha rent richting de bal. Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Timbu Coroado 2:0

11e minuut.
Kawaler kopt de bal weg. Bensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensi passt de bal in één keer door. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kawaler speelt de bal door. Daar is Martins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieneck speelt de bal door. Lamy rent richting de bal. Lamy draait met de bal, schiet en ... Tupinambá bokst de bal weg.

30e minuut.
Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck schiet op doel. Rebelo heeft problemen om de bal te vangen. Lamy is nu in balbezit. Lamy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bisuglia verovert de bal door een tackle van achteren. Bisuglia passt de bal zonder na te denken. Bensi speelt de bal door. Lamy is nu in balbezit. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Venâncio geeft een hoge lob. Bisuglia is nu in balbezit. Corrêa is nu in balbezit. Bisuglia verovert de bal door een tackle van achteren. Bisuglia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kawaler met een sublieme pass. Portoghese is nu in balbezit. Portoghese geeft een lange en hoge pass. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grecox 20%, Timbu Coroado 80%.
Grecox - Timbu Coroado 2:0

53e minuut.
Lamy passt de bal zonder na te denken. Bensi probeert naar een medespeler te passen. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bieneck rent richting de bal. Bieneck geeft een hoge lob. Rebelo kopt de bal weg. Lamy is nu in balbezit. Lamy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Timbu Coroado 3:0

63e minuut.
Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia geeft een hoge lob. Lamy rent richting de bal. Lamy draait met de bal, schiet en ... Tupinambá maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Timbu Coroado 4:0

71e minuut.
Janowicz met een sublieme pass. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck passt de bal zonder na te denken. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Tupinambá met een harde bal richting middenveld. Kawaler kopt de bal weg. Klungelig pakt Bieneck de bal. Bieneck geeft een lange en hoge pass. Tupinambá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bieneck met een snelle inworp. Bisuglia geeft een hoge lob. Lamy springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Bonilha de bal onder controle te krijgen. Tupinambá probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Timbu Coroado 5:0

85e minuut.
Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia probeert naar een medespeler te passen. Bieneck rent richting de bal. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel. Tupinambá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grecox 21%, Timbu Coroado 79%.
Grecox - Timbu Coroado 5:0