Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnífico FC Club Três Rios
Tnc Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
13% Spel op eigen helft 87%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 18.3
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Daar is Cafezinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucală onderschept slim de pass. Sucală passt de bal in één keer door. Agustín rent richting de bal. Agustín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Club Três Rios 1:0

10e minuut.
Torri passt de bal met de wreef. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Jor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Jor krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Perrotta met een sublieme pass. Kwok Man kopt de bal weg. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín onderschept slim de pass. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ben Jor passt de bal zonder na te denken. Sucală speelt de bal door. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić verovert de bal door een tackle van achteren. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perrotta met een harde bal richting middenveld. Salgado kopt de bal weg. Agustín heeft problemen om de bal te vangen. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lippi is nu in balbezit. Malovrazić onderschept slim de pass. Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Torri met een snelle inworp. Sucală speelt de bal door. Agustín met een sublieme pass. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín geeft een hoge lob. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić schiet op doel. Perrotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Club Três Rios 2:0

32e minuut.
Prataria speelt de bal door. Mezenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín is nu in balbezit. Agustín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Agustín verovert de bal door een tackle van achteren. Agustín geeft een hoge lob. Daar is Rivellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustín rent richting de bal. Agustín geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sucală probeert naar een medespeler te passen. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín passt de bal in één keer door. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zamfir geeft de bal voor. Sucală probeert de bal aan de voet te houden. Agustín rent richting de bal. Agustín draait met de bal, schiet en ... Perrotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Club Três Rios 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 16%, Club Três Rios 84%.
Magnífico FC - Club Três Rios 3:0

55e minuut.
Lippi rent richting de bal. Lippi met een sublieme pass. Daar is Raminho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok Man geeft de bal voor. Perrotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Club Três Rios 4:0

56e minuut.
Prataria met een sublieme pass. Daar is Mezenga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustín rent richting de bal. Agustín haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kwok Man onderschept slim de pass. Kwok Man met een sublieme pass. Agustín is nu in balbezit. Agustín haalt uit met een fantastische trap. Perrotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zamfir passt de bal zonder na te denken. Sucală is nu in balbezit. Sucală passt de bal in één keer door. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Torri bereikt de bal nog maar net als eerste. Torri probeert naar een medespeler te passen. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap. Perrotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Salgado passt de bal in één keer door. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lippi krijgt een gele kaart. Malovrazić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agustín legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Perrotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Club Três Rios 5:0

76e minuut.
Daar is Rivellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivellino met een sublieme pass. Daar is Raminho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustín rent richting de bal. Agustín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Goritsas is nu in balbezit. Goritsas geeft de bal voor. Kwok Man kopt de bal weg. Daar is Agustín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală is nu in balbezit. Sucală passt de bal met de wreef. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Raminho rent richting de bal. Kwok Man onderschept slim de pass. Agustín rent richting de bal. Agustín schiet op doel. Rivellino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwok Man geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Club Três Rios 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 10%, Club Três Rios 90%.
Magnífico FC - Club Três Rios 6:0