Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirai RJ Boa Fe FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Pieropan de bal. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo met een sublieme pass. Kanu rent richting de bal. Kanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Magalhães rent richting de bal. Magalhães probeert naar een medespeler te passen. Pompeu de Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu de Toledo draait met de bal, schiet en ... Remanso probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pressato zal de hoekschop nemen. Papale verovert de bal door een tackle van achteren. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Pieropan is nu in balbezit. Pieropan geeft de bal voor. Daar is Remanso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pompeu de Toledo is nu in balbezit. Pompeu de Toledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cunha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pressato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caripuna rent richting de bal. Caripuna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Alemão probeert naar een medespeler te passen. Maguolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto rent richting de bal. Alemão is nu in balbezit. Alemão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Papale speelt de bal door. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Parizotto is nu in balbezit. Maguolo onderschept slim de pass. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu is nu in balbezit. Kanu schiet op doel. Amante bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Boa Fe FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirai RJ 46%, Boa Fe FC 54%.
Pirai RJ - Boa Fe FC 0:1

48e minuut.
Parizotto geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lustosa de bal onder controle te krijgen. Papale is nu in balbezit. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Amante met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Caripuna de bal. Papale rent richting de bal. Papale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Soto trapt de bal weg van het doel. Magalhães kopt de bal weg. Daar is Remanso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pompeu de Toledo is nu in balbezit. Pompeu de Toledo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzo speelt de bal door. Alemão heeft problemen om de bal te vangen. Alemão draait met de bal, schiet en ... Amante probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lustosa met een snelle inworp. Maguolo heeft problemen om de bal te vangen. Maguolo speelt de bal door. Pompeu de Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu de Toledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Papale probeert naar een medespeler te passen. Kanu is nu in balbezit. Kanu speelt de bal door. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Amante werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kanu is nu in balbezit. Kanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Boa Fe FC 0:2

80e minuut.
Caripuna geeft een lange en hoge pass. Daar is Pressato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pompeu de Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu de Toledo draait met de bal, schiet en ... Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Boa Fe FC 1:2

87e minuut.
Inworp. Parizotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maguolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão verovert de bal door een tackle van achteren. Alemão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirai RJ 53%, Boa Fe FC 47%.
Pirai RJ - Boa Fe FC 1:2