Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnífico FC Soccer Elite
Tnc Tactiek 442A
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 34.4
solid Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Sucală onderschept slim de pass. Sucală speelt de bal door. Agustín rent richting de bal. Agustín schiet op doel. Na een snelle pass probeert Virassamy de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwok Man neemt de hoekschop. Agustín is nu in balbezit. Agustín geeft een lange en hoge pass. Malovrazić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bertea zal de hoekschop nemen. Candussi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sucală rent richting de bal. Matias de Araújo rent richting de bal. Sucală speelt de bal door. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Matias de Araújo met een sublieme pass. Torri rent richting de bal. Torri passt de bal in één keer door. Daar is Agustín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustín schiet op doel. Corda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Soccer Elite 1:0

39e minuut.
Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală verovert de bal door een tackle van achteren. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Agustín heeft problemen om de bal te vangen. Agustín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 41%, Soccer Elite 59%.
Magnífico FC - Soccer Elite 1:0

52e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Salgado geeft een hoge lob. Sucală probeert de bal met de borst te controleren. Sucală haalt uit met een fantastische trap. Virassamy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Šućurović rent richting de bal. Torri onderschept slim de pass. Torri geeft een lange en hoge pass. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Malovrazić is nu in balbezit. Zarolha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malovrazić. Zarolha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Galinha rent richting de bal. Goritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinha onderschept slim de pass. Galinha geeft de bal voor. Candussi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Agustín geeft de bal voor. Michelin heeft problemen om de bal te vangen. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Soccer Elite 2:0

68e minuut.
Malovrazić verovert de bal door een tackle van achteren. Sucală rent richting de bal. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Soccer Elite 3:0

85e minuut.
Torri is nu in balbezit. Torri geeft de bal voor. Agustín rent richting de bal. Agustín schiet op doel. Corda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Soccer Elite 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 30%, Soccer Elite 70%.
Magnífico FC - Soccer Elite 4:0