Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timbu Coroado Magnífico FC
451 Tactiek Tnc
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 33.8
average Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Inworp. Chapecó met de inworp. Martins met een sublieme pass. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Kwok Man is nu in balbezit. Kwok Man passt de bal met de wreef. Madureira is nu in balbezit. Agustín onderschept slim de pass. Agustín geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Salgado speelt de bal door. Agustín rent richting de bal. Agustín probeert naar een medespeler te passen. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Agustín is nu in balbezit. Agustín met een sublieme pass. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Tupinambá maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timbu Coroado - Magnífico FC 0:1

36e minuut.
Klungelig pakt Madureira de bal. Sucală is nu in balbezit. Sucală passt de bal zonder na te denken. Agustín heeft problemen om de bal te vangen. Agustín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timbu Coroado - Magnífico FC 0:2

38e minuut.
Martins heeft problemen om de bal te vangen. Sucală rent richting de bal. Sucală passt de bal met de wreef. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Monteiro kan de bal niet met de borst controleren. Salgado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Itaqui. Itaqui krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Agustín de bal. Agustín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timbu Coroado - Magnífico FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timbu Coroado 68%, Magnífico FC 32%.
Timbu Coroado - Magnífico FC 0:3

47e minuut.
Malovrazić is nu in balbezit. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Rebelo is nu in balbezit. Agustín verovert de bal door een tackle van achteren. Agustín schiet op doel. Tupinambá bokst de bal weg.

50e minuut.
Torri geeft een hoge lob. Itaqui kopt de bal weg. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Siewielec bokst de bal weg.

53e minuut.
Martins is nu in balbezit. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado passt de bal met de wreef. Agustín is nu in balbezit. Agustín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kwok Man passt de bal met de wreef. Daar is Sucală, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Agustín is nu in balbezit. Agustín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală rent richting de bal. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rebelo met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Malovrazić de bal onder controle te krijgen. Venâncio is nu in balbezit. Malovrazić verovert de bal door een tackle van achteren. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Agustín is nu in balbezit. Rebelo rent richting de bal. Agustín verovert de bal door een tackle van achteren. Agustín haalt uit met een fantastische trap. Tupinambá probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timbu Coroado - Magnífico FC 0:4

70e minuut.
Itaqui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sucală is nu in balbezit. Sucală passt de bal in één keer door. Agustín is nu in balbezit. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timbu Coroado - Magnífico FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timbu Coroado 71%, Magnífico FC 29%.
Timbu Coroado - Magnífico FC 0:5