Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viniboy Boa Fe FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Lazzarini verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarini passt de bal in één keer door. Parizotto probeert naar een medespeler te passen. Kanu is nu in balbezit. Kanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Alemão is nu in balbezit. Conrado geeft een hoge lob. Rizzo rent richting de bal. Pinto onderschept slim de pass. Pinto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pepino speelt de bal door. Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur begaat een overtreding. Mansur krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mansur de bal onder controle te krijgen. Kanu rent richting de bal. Kanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Maluco met een sublieme pass. Montenegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Papale krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viniboy 59%, Boa Fe FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
viniboy - Boa Fe FC 0:0

52e minuut.
Mansur kopt de bal weg. Papale rent richting de bal. Papale speelt de bal door. Kanu rent richting de bal. Kanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kanu onderschept slim de pass. Kanu schiet op doel. Urano is nu in balbezit. Rizzo onderschept slim de pass. Rizzo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Boa Fe FC 0:1

66e minuut.
Maluco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini onderschept slim de pass. Kanu rent richting de bal. Alemão rent richting de bal. Alemão schiet op doel. Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Papale onderschept slim de pass. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrado rent richting de bal. Alemão verovert de bal door een tackle van achteren. Alemão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Alemão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kanu is nu in balbezit. de Sá rent richting de bal. Alemão verovert de bal door een tackle van achteren. Alemão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Boa Fe FC 0:2

79e minuut.
Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick begaat een overtreding. Parizotto raakt geblesseerd tijdens het duel. Lazzarini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Sá rent richting de bal. Kanu onderschept slim de pass. Kanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Boa Fe FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viniboy 58%, Boa Fe FC 42%.
viniboy - Boa Fe FC 0:3