Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grecox Boa Fe FC
Alp098x2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 21.3
waardeloos Schieten zwak
solide Passen slecht
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel. Carmona controleert de bal met de borst. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel. Soto bokst de bal weg.

8e minuut.
Kanu onderschept slim de pass. Rüger verovert de bal door een tackle van achteren. Rüger met een sublieme pass. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kawaler is nu in balbezit. Kawaler geeft een hoge lob. Lamy is nu in balbezit. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Boa Fe FC 1:0

15e minuut.
Bensi met een sublieme pass. Bieneck rent richting de bal. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Lamy is nu in balbezit. Lamy schiet op doel. Paal! Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bensi met een sublieme pass. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Remanso probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Boa Fe FC 2:0

20e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Alemão kopt de bal weg. Papale rent richting de bal. Lamy onderschept slim de pass. Lamy draait met de bal, schiet en ... Soto bokst de bal weg.

22e minuut.
Alemão is nu in balbezit. Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bensi is nu in balbezit. Bensi speelt de bal door. Lamy is nu in balbezit. Lamy draait met de bal, schiet en ... Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Remanso geeft een hoge lob. Inworp. Bisuglia met een snelle inworp. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler haalt uit met een fantastische trap. Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Cunha kopt de bal weg. Bieneck geeft een hoge lob. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Boa Fe FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grecox 22%, Boa Fe FC 78%.
Grecox - Boa Fe FC 3:0

62e minuut.
Portoghese verovert de bal door een tackle van achteren. Portoghese geeft een hoge lob. Carmona is nu in balbezit. Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Lamy schiet op doel. Soto bokst de bal weg. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Boa Fe FC 4:0

65e minuut.
Bieneck rent richting de bal. Bieneck passt de bal in één keer door. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Boa Fe FC 5:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisuglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieneck geeft een hoge lob. Lamy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Boa Fe FC 6:0

69e minuut.
Lamy is nu in balbezit. Bieneck rent richting de bal. Bieneck passt de bal met de wreef. Lamy is nu in balbezit. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bensi geeft een hoge lob. Soto probeert naar een medespeler te passen. Kawaler kopt de bal weg. Klungelig pakt Lamy de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bieneck speelt de bal door. Bensi rent richting de bal. Bensi met een sublieme pass. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Rizzo rent richting de bal. Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler speelt de bal door. Klungelig pakt Lamy de bal. Lamy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rüger speelt de bal door. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Boa Fe FC 7:0

89e minuut.
Bisuglia probeert naar een medespeler te passen. Bieneck rent richting de bal. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Boa Fe FC 8:0

90e minuut.
Cunha rent richting de bal. Cunha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisuglia met de inworp. Bieneck geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grecox 37%, Boa Fe FC 63%.
Grecox - Boa Fe FC 8:0