Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnífico FC Gremio America FC
Tnc Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 17.4
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Pinceli geeft de bal voor. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado met een sublieme pass. Klungelig pakt Malovrazić de bal. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agustín rent richting de bal. Agustín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Gremio America FC 1:0

14e minuut.
Daar is Malovrazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burilli rent richting de bal. Malovrazić verovert de bal door een tackle van achteren. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap. Carmelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Gremio America FC 2:0

15e minuut.
Mocó met een sublieme pass. Freitas heeft problemen om de bal te vangen. Freitas passt de bal in één keer door. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pinceli geeft een lange en hoge pass. Daar is Palmucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok Man speelt de bal door. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pinceli rent richting de bal. Agustín onderschept slim de pass. Agustín speelt de bal door. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Gremio America FC 3:0

34e minuut.
Kwok Man geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Burilli de bal. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Carmelo met een harde bal richting middenveld. Sucală kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinceli de bal. Agustín rent richting de bal. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Gremio America FC 4:0

38e minuut.
Trinitino onderschept slim de pass. Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir passt de bal zonder na te denken. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín passt de bal zonder na te denken. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap. Carmelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Gremio America FC 5:0

41e minuut.
Malovrazić verovert de bal door een tackle van achteren. Sucală rent richting de bal. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Agustín rent richting de bal. Agustín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Gremio America FC 6:0

44e minuut.
Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Silva Junior de bal onder controle te krijgen. Zamfir rent richting de bal. Zamfir geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 30%, Gremio America FC 70%.
Magnífico FC - Gremio America FC 6:0

56e minuut.
Malovrazić passt de bal zonder na te denken. Cardozo is nu in balbezit. Agustín onderschept slim de pass. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Carmelo trapt de bal weg. Kwok Man kopt de bal weg. Agustín probeert naar een medespeler te passen. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Trinitino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwok Man met een snelle inworp. Agustín is nu in balbezit. Agustín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Carmelo trapt de bal weg. Kwok Man kopt de bal weg. Daar is Agustín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustín geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Gremio America FC 7:0

71e minuut.
Torri geeft de bal voor. Kwok Man rent richting de bal. Kwok Man geeft de bal voor. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Goritsas verovert de bal door een tackle van achteren. Goritsas geeft de bal voor. Daar is Trevisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustín is nu in balbezit. Agustín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín passt de bal in één keer door. Malovrazić heeft problemen om de bal te vangen. Malovrazić schiet op doel. Burilli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwok Man geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Agustín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Trevisan rent richting de bal. Trevisan passt de bal met de wreef. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală geeft de bal voor. Agustín krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Trevisan rent richting de bal. Kwok Man is nu in balbezit. Kwok Man geeft de bal voor. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 20%, Gremio America FC 80%.
Magnífico FC - Gremio America FC 7:0