Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirai RJ Soccer Elite
Normal Tactiek 442A
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 32.6
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Pieropan speelt de bal door. Zarolha is nu in balbezit. Zarolha geeft een lange en hoge pass. Candussi is nu in balbezit. Candussi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Amante trapt de bal weg. Zarolha is nu in balbezit. Zarolha met een sublieme pass. Galinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinha geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lustosa rent richting de bal. Bertea verovert de bal door een tackle van achteren. Bertea geeft een hoge lob. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi draait met de bal, schiet en ... Amante bokst de bal weg.

11e minuut.
Raksányi geeft de bal voor. Bertea is nu in balbezit. Met opzet legt Lustosa zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lustosa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Magalhães rent richting de bal. Matias de Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Matias de Araújo probeert naar een medespeler te passen. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Magalhães is nu in balbezit. Candussi onderschept slim de pass. Candussi controleert de bal met de borst. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi haalt uit met een fantastische trap. Amante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Šućurović probeert naar een medespeler te passen. Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Candussi de bal. Candussi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raksányi is nu in balbezit. Raksányi draait met de bal, schiet en ... Amante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Soccer Elite 0:1

30e minuut.
Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo passt de bal met de wreef. Maguolo heeft problemen om de bal te vangen. Candussi is nu in balbezit. Candussi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Soccer Elite 0:2

36e minuut.
Chlup speelt de bal door. Daar is Matias de Araújo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matias de Araújo met een sublieme pass. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi draait met de bal, schiet en ... Amante bokst de bal weg.

37e minuut.
Marquetto geeft de bal voor. Chlup met een sublieme pass. Daar is Raksányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Amante trapt de bal weg van het doel. Chlup kopt de bal weg. Matias de Araújo met een sublieme pass. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Soccer Elite 0:3

40e minuut.
Šućurović geeft de bal voor. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi passt de bal met de wreef. Matias de Araújo is nu in balbezit. Matias de Araújo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Chaves rent richting de bal. Zarolha onderschept slim de pass. Zarolha geeft een hoge lob. Bertea heeft problemen om de bal te vangen. Bertea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirai RJ 78%, Soccer Elite 22%.
Pirai RJ - Soccer Elite 0:3

47e minuut.
Maguolo geeft de bal voor. Virassamy kopt de bal weg. Matias de Araújo speelt de bal door. Candussi is nu in balbezit. Candussi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Amante probeert naar een medespeler te passen. Chlup kopt de bal weg. Klungelig pakt Maguolo de bal. Candussi rent richting de bal. Candussi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Šućurović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maguolo. Maguolo krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Zarolha verovert de bal door een tackle van achteren. Zarolha geeft een hoge lob. Candussi speelt de bal door. Klungelig pakt Raksányi de bal. Raksányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Amante trapt de bal weg. Klungelig pakt Magalhães de bal. Raksányi is nu in balbezit. Raksányi draait met de bal, schiet en ... Amante probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Matias de Araújo rent richting de bal. Matias de Araújo passt de bal in één keer door. Galinha is nu in balbezit. Galinha geeft een hoge lob. Candussi springt en kopt de bal. Amante bokst de bal weg.

89e minuut.
Matias de Araújo passt de bal met de wreef. Galinha probeert naar een medespeler te passen. Raksányi is nu in balbezit. Raksányi haalt uit met een fantastische trap. Amante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Soccer Elite 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirai RJ 83%, Soccer Elite 17%.
Pirai RJ - Soccer Elite 0:4