Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timbu Coroado Pirai RJ
451 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 20.1
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Itaqui is nu in balbezit. da Europa rent richting de bal. da Europa speelt de bal door. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chapecó rent richting de bal. Martins rent richting de bal. Martins met een sublieme pass. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pressato met de inworp. Rebelo rent richting de bal. Pompeu de Toledo verovert de bal door een tackle van achteren. Pompeu de Toledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Pantera de bal. Itaqui met een sublieme pass. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timbu Coroado - Pirai RJ 1:0

36e minuut.
Lustosa onderschept slim de pass. Lustosa geeft een hoge lob. Itaqui kopt de bal weg. Monteiro rent richting de bal. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Preguiça raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moraes komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Lustosa heeft problemen om de bal te vangen. Lustosa probeert naar een medespeler te passen. Madureira probeert naar een medespeler te passen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timbu Coroado 48%, Pirai RJ 52%.
Timbu Coroado - Pirai RJ 1:0

56e minuut.
Klungelig pakt Pressato de bal. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins passt de bal in één keer door. Monteiro rent richting de bal. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Amante trapt de bal weg van het doel. Chaves kopt de bal weg. Pompeu de Toledo is nu in balbezit. Pompeu de Toledo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bonilha kopt de bal weg. Itaqui is nu in balbezit. Itaqui geeft een hoge lob. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Amante bokst de bal weg.

84e minuut.
Chapecó rent richting de bal. Lustosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lustosa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timbu Coroado 46%, Pirai RJ 54%.
Timbu Coroado - Pirai RJ 1:0