Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viniboy Capixaba
Normal Tactiek capixaba 1
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 30.8
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Mănăilă geeft de bal voor. Urano is nu in balbezit. Galko verovert de bal door een tackle van achteren. Galko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Fortunato verovert de bal door een tackle van achteren. Fortunato passt de bal in één keer door. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Garrido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Capixaba 0:1

17e minuut.
Aragón is nu in balbezit. Galko bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón draait met de bal, schiet en ... Garrido probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Urano geeft een hoge lob. Sierakowski geeft de bal voor. Galko kopt de bal weg. Aragón rent richting de bal. Aragón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Capixaba 0:2

29e minuut.
Mănăilă speelt de bal door. Dick rent richting de bal. Drapała onderschept slim de pass. Aragón is nu in balbezit. Aragón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Drapała onderschept slim de pass. Maluco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drapała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mănăilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Montenegrino kopt de bal weg. Holban is nu in balbezit. Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Skiba de bal. Suassuna is nu in balbezit. Met opzet legt Holban zijn tegenspeler op de grond. Holban krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viniboy 72%, Capixaba 28%.
viniboy - Capixaba 0:2

51e minuut.
Galko is nu in balbezit. Galko speelt de bal door. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Capixaba 0:3

60e minuut.
Drapała is nu in balbezit. Aragón is nu in balbezit. Drapała rent richting de bal. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Fortunato passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dick de bal. Mănăilă rent richting de bal. Drapała is nu in balbezit. Drapała haalt uit met een fantastische trap. Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Suassuna kopt de bal weg. Sierakowski is nu in balbezit. Sierakowski geeft een lange en hoge pass. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała draait met de bal, schiet en ... Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aragón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Capixaba 0:4

65e minuut.
Mănăilă passt de bal met de wreef. Pepino heeft problemen om de bal te vangen. Galko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galko draait met de bal, schiet en ... Garrido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Capixaba 0:5

67e minuut.
Conrado heeft problemen om de bal te vangen. Drapała rent richting de bal. Drapała met een sublieme pass. Galko rent richting de bal. Galko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Capixaba 0:6

68e minuut.
Fortunato probeert naar een medespeler te passen. Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă passt de bal zonder na te denken. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fortunato passt de bal met de wreef. Mănăilă heeft problemen om de bal te vangen. Mănăilă geeft een lange en hoge pass. Drapała is nu in balbezit. Drapała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viniboy 85%, Capixaba 15%.
viniboy - Capixaba 0:6