Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnífico FC Boa Fe FC
Tnc Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 20.4
very good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Landauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanu verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Alemão rent richting de bal. Alemão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Boa Fe FC 0:1

10e minuut.
Rizzo heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir probeert naar een medespeler te passen. Rizzo rent richting de bal. Malovrazić onderschept slim de pass. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magnífico FC - Boa Fe FC 1:1

18e minuut.
Goritsas passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Lazzarini de bal onder controle te krijgen. Sucală met een sublieme pass. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín schiet op doel. Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kwok Man is nu in balbezit. Kwok Man passt de bal zonder na te denken. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín haalt uit met een fantastische trap. Remanso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kwok Man kopt de bal weg. Agustín is nu in balbezit. Papale begaat een overtreding. Papale krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kwok Man geeft de bal voor. Klungelig pakt Remanso de bal. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Boa Fe FC 2:1

33e minuut.
Agustín onderschept slim de pass. Agustín passt de bal zonder na te denken. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić schiet op doel. Remanso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Salgado probeert naar een medespeler te passen. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man speelt de bal door. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín haalt uit met een fantastische trap. Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cunha rent richting de bal. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini passt de bal met de wreef. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Agustín heeft problemen om de bal te vangen. Agustín met een sublieme pass. Malovrazić heeft problemen om de bal te vangen. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Boa Fe FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 18%, Boa Fe FC 82%.
Magnífico FC - Boa Fe FC 3:1

46e minuut.
Parizotto rent richting de bal. Torri onderschept slim de pass. Lazzarini maakt een afschuwelijke overtreding. Lazzarini krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Carmona geeft de bal voor. Inworp. Torri met een snelle inworp. Kwok Man heeft problemen om de bal te vangen. Kwok Man geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Boa Fe FC 4:1

55e minuut.
Sucală kopt de bal weg. Cunha probeert naar een medespeler te passen. Salgado met een sublieme pass. Kwok Man is nu in balbezit. Kwok Man geeft een hoge lob. Paal! Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwok Man met een snelle inworp. Lazzarini controleert de bal met de borst. Agustín rent richting de bal. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Remanso passt de bal zonder na te denken. Salgado geeft een lange en hoge pass. Daar is Papale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustín is nu in balbezit. Agustín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Boa Fe FC 5:1

64e minuut.
Lazzarini met een sublieme pass. Daar is Kwok Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok Man speelt de bal door. Agustín rent richting de bal. Agustín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Goritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo begaat een overtreding. Goritsas raakt geblesseerd tijdens het duel. Goritsas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Boa Fe FC 6:1

69e minuut.
Landauer is nu in balbezit. Landauer passt de bal in één keer door. Salgado controleert de bal met de borst. Alemão onderschept slim de pass. Alemão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Papale rent richting de bal. Sucală verovert de bal door een tackle van achteren. Sucală passt de bal zonder na te denken. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Boa Fe FC 7:1

84e minuut.
Torri passt de bal zonder na te denken. Kwok Man met een sublieme pass. Agustín rent richting de bal. Agustín draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Remanso de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín passt de bal in één keer door. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soto met een sublieme pass. Kwok Man kopt de bal weg. Agustín is nu in balbezit. Agustín geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 26%, Boa Fe FC 74%.
Magnífico FC - Boa Fe FC 7:1