Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boa Fe FC Magnífico FC
Normal Tactiek Tnc
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 35.6
matig Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Torri is nu in balbezit. Torri passt de bal met de wreef. Sucală met een sublieme pass. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão is nu in balbezit. Landauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu onderschept slim de pass. Kanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Parizotto geeft de bal voor. Kanu is nu in balbezit. Landauer onderschept slim de pass. Alemão verovert de bal door een tackle van achteren. Alemão haalt uit met een fantastische trap. Siewielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Torri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alemão. Torri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwok Man met een snel genomen vrije trap. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Magnífico FC 0:1

23e minuut.
Sucală speelt de bal door. Cunha geeft de bal voor. Kwok Man met een sublieme pass. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man passt de bal in één keer door. Agustín heeft problemen om de bal te vangen. Kwok Man geeft een hoge lob. Malovrazić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Magnífico FC 0:2

37e minuut.
Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malovrazić rent richting de bal. Carmona maakt een afschuwelijke overtreding. Malovrazić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kwok Man neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Magnífico FC 0:3

38e minuut.
Agustín is nu in balbezit. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man speelt de bal door. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Kwok Man met een sublieme pass. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Magnífico FC 0:4

45e minuut.
Kwok Man probeert naar een medespeler te passen. Agustín is nu in balbezit. Agustín passt de bal zonder na te denken. Malovrazić heeft problemen om de bal te vangen. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Fe FC 56%, Magnífico FC 44%.
Boa Fe FC - Magnífico FC 0:4

53e minuut.
Torri kopt de bal weg. Agustín rent richting de bal. Lazzarini maakt een afschuwelijke overtreding. Lazzarini krijgt een gele kaart. Agustín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwok Man met een snel genomen vrije trap. Rizzo heeft problemen om de bal te vangen. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sucală verovert de bal door een tackle van achteren. Sucală passt de bal in één keer door. Agustín is nu in balbezit. Agustín haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Magnífico FC 0:5

61e minuut.
Sucală speelt de bal door. Malovrazić rent richting de bal. Carmona rent richting de bal. Malovrazić onderschept slim de pass. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto probeert naar een medespeler te passen. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Kwok Man rent richting de bal. Kwok Man geeft de bal voor. Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Agustín verovert de bal door een tackle van achteren. Kwok Man rent richting de bal. Kwok Man probeert naar een medespeler te passen. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soto trapt de bal weg. Kwok Man kopt de bal weg. Agustín is nu in balbezit. Agustín geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Torri geeft de bal voor. Agustín heeft problemen om de bal te vangen. Agustín passt de bal in één keer door. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man speelt de bal door. Agustín rent richting de bal. Agustín haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Remanso de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kwok Man zal de hoekschop nemen. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Magnífico FC 0:6

70e minuut.
Kanu rent richting de bal. Agustín verovert de bal door een tackle van achteren. Agustín geeft een lange en hoge pass. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Paal! Soto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lazzarini de bal. Agustín is nu in balbezit. Agustín draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kwok Man rent richting de bal. Agustín rent richting de bal. Agustín passt de bal zonder na te denken. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap. Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Inworp. Parizotto met een snelle inworp. Alemão is nu in balbezit. Alemão geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rizzo rent richting de bal. Rizzo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Siewielec met een harde bal richting middenveld. Malovrazić kopt de bal weg. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Magnífico FC 0:7

87e minuut.
Sucală speelt de bal door. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín passt de bal met de wreef. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soto met een harde bal richting middenveld. Kwok Man kopt de bal weg. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Fe FC 73%, Magnífico FC 27%.
Boa Fe FC - Magnífico FC 0:7