Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grecox Gremio America FC
Alp098x2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bieneck geeft de bal voor. Carmelo speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bensi met de inworp. Kawaler geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lamy rent richting de bal. Lamy draait met de bal, schiet en ... Carmelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Gremio America FC 1:0

13e minuut.
Bensi passt de bal in één keer door. Lamy rent richting de bal. Pinceli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lamy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lamy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kawaler verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler geeft een hoge lob. Burilli heeft problemen om de bal te vangen. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Mocó controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Leguizamón maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lamy kopt de bal weg. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck schiet op doel. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kawaler kopt de bal weg. Klungelig pakt Bieneck de bal. Bieneck geeft een hoge lob. Daar is Lamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamy schiet op doel. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janowicz met een snelle inworp. Bensi met een sublieme pass. Lamy is nu in balbezit. Lamy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Gremio America FC 2:0

27e minuut.
Mocó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kawaler met een sublieme pass. Bensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensi geeft de bal voor. Lamy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bieneck geeft een hoge lob. Burilli kopt de bal weg. Bisuglia geeft een lange en hoge pass. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bisuglia geeft een lange en hoge pass. Trevisan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Gremio America FC 3:0

34e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lamy de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. Pinceli met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Gremio America FC 4:0

39e minuut.
Kawaler speelt de bal door. Klungelig pakt Bieneck de bal. Bieneck met een sublieme pass. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kawaler passt de bal met de wreef. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Daar is Burilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamy is nu in balbezit. Lamy haalt uit met een fantastische trap. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Burilli kopt de bal weg. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pinceli de bal. Lamy rent richting de bal. Lamy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Segura komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grecox 17%, Gremio America FC 83%.
Grecox - Gremio America FC 4:0

48e minuut.
Burilli kopt de bal weg. Bieneck heeft problemen om de bal te vangen. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Segura is nu in balbezit. Segura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bensi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bieneck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieneck speelt de bal door. Segura rent richting de bal. Segura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bisuglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck geeft de bal voor. Cardozo probeert de bal aan de voet te houden. Segura krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ousted geeft een hoge lob. Segura is nu in balbezit. Burilli maakt een afschuwelijke overtreding. Segura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Segura wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Gremio America FC 5:0

55e minuut.
Mocó speelt de bal door. Klungelig pakt Freitas de bal. Segura verovert de bal door een tackle van achteren. Segura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Gremio America FC 6:0

60e minuut.
Afegão probeert de bal aan de voet te houden. Bensi met een sublieme pass. Segura is nu in balbezit. Segura draait met de bal, schiet en ... Carmelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kawaler speelt de bal door. Bensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensi met een sublieme pass. Klungelig pakt Segura de bal. Segura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Gremio America FC 7:0

66e minuut.
Bisuglia geeft de bal voor. Trinitino kopt de bal weg. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck geeft een hoge lob. Klungelig pakt Segura de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kawaler zal de hoekschop nemen. Segura rent richting de bal. Segura draait met de bal, schiet en ... Carmelo bokst de bal weg.

69e minuut.
Kawaler speelt de bal door. Bisuglia geeft een lange en hoge pass. Daar is Silva Junior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segura is nu in balbezit. Segura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Rüger probeert naar een medespeler te passen. Bensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensi speelt de bal door. Segura is nu in balbezit. Segura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bensi is nu in balbezit. Bensi geeft de bal voor. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura draait met de bal, schiet en ... Carmelo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bieneck kopt de bal weg. Bensi kan de bal niet met de borst controleren. Bensi geeft een hoge lob. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Gremio America FC 8:0

82e minuut.
Segura rent richting de bal. Segura passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trinitino de bal. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Gremio America FC 9:0

83e minuut.
Freitas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bronho komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Palmucci rent richting de bal. Ousted is nu in balbezit. Ousted geeft de bal voor. Segura rent richting de bal. Segura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grecox 16%, Gremio America FC 84%.
Grecox - Gremio America FC 9:0