Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gremio America FC Grecox
Normal Tactiek Alp098x2
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieneck geeft een lange en hoge pass. Lamy controleert de bal met de borst. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Grecox 0:1

4e minuut.
Ousted rent richting de bal. Ousted passt de bal in één keer door. Bieneck is nu in balbezit. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kawaler kopt de bal weg. Bieneck rent richting de bal. Bieneck geeft een lange en hoge pass. Lamy heeft problemen om de bal te vangen. Lamy haalt uit met een fantastische trap. Ticudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bisuglia rent richting de bal. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck passt de bal zonder na te denken. Lamy is nu in balbezit. Lamy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Freitas kopt de bal weg. Bieneck rent richting de bal. Bieneck geeft een lange en hoge pass. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Grecox 0:2

17e minuut.
Bensi passt de bal zonder na te denken. Janowicz rent richting de bal. Janowicz geeft een lange en hoge pass. Lamy kan de bal niet met de borst controleren. Lamy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bieneck kopt de bal weg. Daar is Lamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burilli rent richting de bal. Lamy onderschept slim de pass. Lamy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Freitas is nu in balbezit. Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler passt de bal met de wreef. Bensi rent richting de bal. Bensi geeft de bal voor. Ticudo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lamy passt de bal zonder na te denken. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck passt de bal zonder na te denken. Lamy is nu in balbezit. Lamy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Palmucci de bal. Ousted rent richting de bal. Ousted geeft een hoge lob. Daar is Lamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Grecox 0:3

36e minuut.
Silva Junior met een sublieme pass. Kawaler geeft een hoge lob. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel. Ticudo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Grecox 0:4

37e minuut.
Klungelig pakt Freitas de bal. Lamy onderschept slim de pass. Trinitino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy onderschept slim de pass. Lamy draait met de bal, schiet en ... Ticudo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bisuglia zal de hoekschop nemen. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. Ticudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Grecox 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gremio America FC 78%, Grecox 22%.
Gremio America FC - Grecox 0:5

48e minuut.
Silva Junior kopt de bal weg. Inworp. Kawaler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bensi is nu in balbezit. Bensi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Grecox 0:6

54e minuut.
Bensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensi geeft een hoge lob. Daar is Burilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamy is nu in balbezit. Lamy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Silva Junior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bensi rent richting de bal. Bensi speelt de bal door. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Janowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowicz passt de bal met de wreef. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck schiet op doel. Ticudo bokst de bal weg.

62e minuut.
Bieneck draait met de bal, schiet en ... Pinceli probeert de bal aan de voet te houden. Lamy is nu in balbezit. Lamy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pinceli de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia geeft een hoge lob. Burilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Lamy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Burilli trapt de bal weg. Kawaler kopt de bal weg. Bensi probeert naar een medespeler te passen. Lamy is nu in balbezit. Lamy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bieneck met een sublieme pass. Kawaler speelt de bal door. Bensi geeft een lange en hoge pass. Lamy krijgt zijn hoofd ertegen. Ticudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Grecox 0:7

75e minuut.
Bisuglia kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinceli de bal. Bieneck speelt de bal door. Lamy is nu in balbezit. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kawaler verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler geeft de bal voor. Klungelig pakt Pinceli de bal. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bisuglia rent richting de bal. Klungelig pakt Bisuglia de bal. Bisuglia passt de bal in één keer door. Daar is Bieneck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieneck geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Grecox 0:8

87e minuut.
Mocó rent richting de bal. Mocó passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ousted met een snelle inworp. Bisuglia geeft een hoge lob. Ticudo bokst de bal weg.

90e minuut.
Bensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensi passt de bal met de wreef. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Lamy is nu in balbezit. Lamy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Grecox 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gremio America FC 81%, Grecox 19%.
Gremio America FC - Grecox 0:9