Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirai RJ Club Três Rios
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Lustosa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pompeu de Toledo de bal. Caripuna kopt de bal weg. Pompeu de Toledo rent richting de bal. Pompeu de Toledo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Torres geeft een hoge lob. Pieropan kopt de bal weg. Valadão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves draait met de bal, schiet en ... Perrotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirai RJ 46%, Club Três Rios 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pirai RJ - Club Três Rios 0:0

54e minuut.
Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria maakt een afschuwelijke overtreding. Prataria krijgt een gele kaart. Maguolo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maguolo kan niet meer verder spelen. Pedregosa komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klungelig pakt Prataria de bal. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria draait met de bal, schiet en ... Amante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lippi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bertoldo de bal. Met opzet legt Pieropan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pieropan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pieropan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Amante met een harde bal richting middenveld. Caripuna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valadão. Valadão krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Magalhães probeert naar een medespeler te passen. Chaves is nu in balbezit. Bertoldo maakt een afschuwelijke overtreding. Bertoldo krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães passt de bal in één keer door. Pompeu de Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu de Toledo schiet op doel. Perrotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Cafezinho onderschept slim de pass. Pedregosa onderschept slim de pass. Pedregosa passt de bal zonder na te denken. Pompeu de Toledo is nu in balbezit. Pompeu de Toledo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirai RJ 53%, Club Três Rios 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pirai RJ - Club Três Rios 0:0