Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer Elite viniboy
442A Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 16.5
goed Schieten waardeloos
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Maluco probeert de bal aan de voet te houden. Galinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinha passt de bal zonder na te denken. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Conrado heeft problemen om de bal te vangen. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi geeft een hoge lob. Candussi is nu in balbezit. Candussi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Garrido trapt de bal weg. Conrado heeft problemen om de bal te vangen. Matias de Araújo is nu in balbezit. Raksányi rent richting de bal. Raksányi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - viniboy 1:0

19e minuut.
Conrado is nu in balbezit. Matias de Araújo onderschept slim de pass. Matias de Araújo probeert naar een medespeler te passen. Raksányi is nu in balbezit. Raksányi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maluco is nu in balbezit. Candussi verovert de bal door een tackle van achteren. Candussi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Matias de Araújo passt de bal zonder na te denken. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi onderschept slim de pass. Candussi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Raksányi de bal. Matias de Araújo rent richting de bal. Matias de Araújo schiet op doel. Paal! Raksányi probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zarolha probeert de bal aan de voet te houden. Candussi rent richting de bal. Candussi speelt de bal door. Raksányi is nu in balbezit. Raksányi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Raksányi rent richting de bal. de Sá onderschept slim de pass. Matias de Araújo onderschept slim de pass. Raksányi is nu in balbezit. Raksányi schiet op doel. Paal! Garrido maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Conrado de bal. Raksányi rent richting de bal. Raksányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - viniboy 2:0

38e minuut.
Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Mansur probeert naar een medespeler te passen. Montenegrino rent richting de bal. Candussi onderschept slim de pass. Candussi schiet op doel. De bal raakt de paal. Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - viniboy 3:0

44e minuut.
Virassamy trapt de bal weg van het doel. Bertea kopt de bal weg. Klungelig pakt Matias de Araújo de bal. Candussi rent richting de bal. Candussi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Elite 35%, viniboy 65%.
Soccer Elite - viniboy 3:0

47e minuut.
Galinha geeft de bal voor. Daar is Pepino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi schiet op doel. Garrido maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt de Sá de bal. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Urano rent richting de bal. Galinha onderschept slim de pass. Galinha geeft een lange en hoge pass. Zarolha kopt de bal weg. Galinha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Chlup rent richting de bal. Chlup geeft de bal voor. Daar is Pepino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi haalt uit met een fantastische trap. Garrido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Daar is Urano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matias de Araújo is nu in balbezit. Matias de Araújo passt de bal zonder na te denken. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - viniboy 4:0

64e minuut.
Klungelig pakt Galinha de bal. Conrado is nu in balbezit. Galinha onderschept slim de pass. Galinha geeft de bal voor. Candussi krijgt zijn hoofd ertegen. Garrido bokst de bal weg. Raksányi is nu in balbezit. Raksányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - viniboy 5:0

66e minuut.
Bertea rent richting de bal. Bertea geeft de bal voor. Daar is Pepino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - viniboy 6:0

76e minuut.
Urano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raksányi kan de bal niet met de borst controleren. Raksányi schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Chlup kopt de bal weg. de Sá kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raksányi. Raksányi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Elite 21%, viniboy 79%.
Soccer Elite - viniboy 6:0