Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viniboy Timbu Coroado
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 23.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


13e minuut.
Corrêa is nu in balbezit. Chapecó is nu in balbezit. Dick begaat een overtreding. Chapecó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Klungelig pakt Dick de bal. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Garrido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Timbu Coroado 0:1

34e minuut.
Bonilha rent richting de bal. Pinto onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madureira. Madureira krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Martins is nu in balbezit. Dick rent richting de bal. Martins begaat een overtreding. Martins krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Madureira rent richting de bal. Montenegrino onderschept slim de pass. Montenegrino probeert naar een medespeler te passen. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ... Tupinambá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viniboy 66%, Timbu Coroado 34%.
viniboy - Timbu Coroado 0:1

57e minuut.
Tupinambá met een sublieme pass. Itaqui kopt de bal weg. Klungelig pakt Urano de bal. Pantera rent richting de bal. Pantera geeft de bal voor. Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha geeft de bal voor. Martins kan de bal niet met de borst controleren. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Maluco rent richting de bal. Itaqui is nu in balbezit. Itaqui passt de bal met de wreef. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viniboy 34%, Timbu Coroado 66%.
viniboy - Timbu Coroado 0:1