Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boa Fe FC Soccer Elite
Normal Tactiek 442A
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 35
average Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Matias de Araújo speelt de bal door. Candussi heeft problemen om de bal te vangen. Papale begaat een overtreding. Papale krijgt een gele kaart. Candussi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raksányi met een snel genomen vrije trap. Candussi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Chlup bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo probeert naar een medespeler te passen. Candussi rent richting de bal. Candussi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Soccer Elite 0:1

10e minuut.
Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo passt de bal in één keer door. Candussi is nu in balbezit. Candussi schiet op doel. Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Soccer Elite 0:2

11e minuut.
Remanso heeft problemen om de bal te vangen. Remanso met een sublieme pass. Papale rent richting de bal. Candussi onderschept slim de pass. Candussi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bertea geeft een hoge lob. Raksányi kopt de bal weg. Klungelig pakt Carmona de bal. Candussi rent richting de bal. Candussi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Raksányi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cunha. Raksányi raakt geblesseerd tijdens het duel. Raksányi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Candussi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Alemão onderschept slim de pass. Chlup verovert de bal door een tackle van achteren. Chlup geeft een hoge lob. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Soccer Elite 0:3

31e minuut.
Inworp. Parizotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matias de Araújo met een sublieme pass. Raksányi is nu in balbezit. Raksányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini geeft de bal voor. Šućurović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chlup raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baquero komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo onderschept slim de pass. Matias de Araújo probeert naar een medespeler te passen. Candussi is nu in balbezit. Candussi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Galinha speelt de bal door. Raksányi rent richting de bal. Lazzarini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raksányi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raksányi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Soccer Elite 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Fe FC 66%, Soccer Elite 34%.
Boa Fe FC - Soccer Elite 0:4

51e minuut.
Šućurović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bertea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertea geeft de bal voor. Raksányi heeft problemen om de bal te vangen. Raksányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea rent richting de bal. Bertea passt de bal in één keer door. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Soccer Elite 0:5

64e minuut.
Michelin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parizotto met de inworp. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Corda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Michelin rent richting de bal. Alemão begaat een overtreding. Michelin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baquero met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Candussi de bal. Candussi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Baquero geeft een hoge lob. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi geeft de bal voor. Raksányi rent richting de bal. Raksányi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Rizzo probeert naar een medespeler te passen. Papale rent richting de bal. Matias de Araújo onderschept slim de pass. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Fe FC - Soccer Elite 0:6

84e minuut.
Zarolha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parizotto met de inworp. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Fe FC 63%, Soccer Elite 37%.
Boa Fe FC - Soccer Elite 0:6