Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timbu Coroado Boa Fe FC
451 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Rebelo geeft de bal voor. Carmona kopt de bal weg. Daar is Martins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemão rent richting de bal. Alemão schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Alemão rent richting de bal. Alemão passt de bal met de wreef. Kanu is nu in balbezit. Kanu haalt uit met een fantastische trap. Tupinambá maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timbu Coroado - Boa Fe FC 0:1

19e minuut.
Rizzo is nu in balbezit. Rizzo geeft een lange en hoge pass. Madureira heeft problemen om de bal te vangen. Kanu is nu in balbezit. Kanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timbu Coroado - Boa Fe FC 0:2

21e minuut.
Martins onderschept slim de pass. Martins speelt de bal door. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Itaqui kopt de bal weg. Monteiro rent richting de bal. Cunha begaat een overtreding. Cunha krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Madureira rent richting de bal. Alemão verovert de bal door een tackle van achteren. Alemão passt de bal in één keer door. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lazzarini speelt de bal door. Alemão rent richting de bal. Alemão passt de bal in één keer door. Kanu rent richting de bal. Kanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cunha geeft de bal voor. Kanu heeft problemen om de bal te vangen. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão onderschept slim de pass. Alemão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timbu Coroado 67%, Boa Fe FC 33%.
Timbu Coroado - Boa Fe FC 0:2

62e minuut.
Bonilha geeft een hoge lob. Pantera kopt de bal weg. Papale is nu in balbezit. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro speelt de bal door. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carmona de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Corrêa geeft de bal voor. Inworp. Rizzo met een snelle inworp. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Alemão rent richting de bal. Alemão speelt de bal door. Kanu rent richting de bal. Kanu haalt uit met een fantastische trap. Bonilha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tupinambá bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Pistola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rizzo. Pistola moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pistola kan niet meer verder spelen. Chapecó komt het veld opgelopen. Corrêa met een snel genomen vrije trap. Soto speelt de bal door. Cunha met een sublieme pass. Kanu is nu in balbezit. Kanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Parizotto geeft een lange en hoge pass. Tupinambá probeert naar een medespeler te passen. Papale kopt de bal weg. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timbu Coroado - Boa Fe FC 0:3

89e minuut.
Inworp. Venâncio met de inworp. Pantera geeft de bal voor. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timbu Coroado - Boa Fe FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timbu Coroado 51%, Boa Fe FC 49%.
Timbu Coroado - Boa Fe FC 1:3