Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirai RJ Grecox
Normal Tactiek Alp098x2
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Bieneck met een sublieme pass. Klungelig pakt Lamy de bal. Cadeado is nu in balbezit. Lamy onderschept slim de pass. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck passt de bal met de wreef. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia geeft de bal voor. Lamy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Grecox 0:1

11e minuut.
Bensi is nu in balbezit. Bensi passt de bal met de wreef. Lamy is nu in balbezit. Lamy draait met de bal, schiet en ... Amante probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bieneck met een sublieme pass. Bisuglia is nu in balbezit. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck draait met de bal, schiet en ... Cadeado onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bensi passt de bal met de wreef. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck passt de bal met de wreef. Lamy controleert de bal met de borst. Lamy schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Amante niet meer kan verder spelen. Lippi komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kawaler met een sublieme pass. Klungelig pakt Bensi de bal. Bensi geeft een hoge lob. Lamy is nu in balbezit. Lamy schiet op doel. Lippi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kawaler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. Lippi bokst de bal weg.

35e minuut.
Janowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Janowicz met een sublieme pass. Marquetto is nu in balbezit. Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Lamy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bisuglia kopt de bal weg. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel. Lippi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Grecox 0:2

39e minuut.
Bisuglia geeft een hoge lob. Cadeado probeert de bal aan de voet te houden. Lamy rent richting de bal. Lamy draait met de bal, schiet en ... Lippi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Magalhães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieneck kopt de bal weg. Klungelig pakt Kawaler de bal. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Bieneck geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Lippi met een sublieme pass. Daar is Caripuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieneck met een sublieme pass. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bensi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bieneck de bal. Bieneck passt de bal zonder na te denken. Lamy rent richting de bal. Lamy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirai RJ 81%, Grecox 19%.
Pirai RJ - Grecox 0:2

48e minuut.
Lamy is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kawaler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Grecox 0:3

49e minuut.
Kawaler is nu in balbezit. Kawaler speelt de bal door. Bensi rent richting de bal. Bensi geeft een lange en hoge pass. Lamy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler passt de bal met de wreef. Bieneck geeft een lange en hoge pass. Lamy is nu in balbezit. Lamy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Caripuna is nu in balbezit. Bieneck verovert de bal door een tackle van achteren. Bieneck speelt de bal door. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bisuglia passt de bal in één keer door. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck passt de bal met de wreef. Lamy heeft problemen om de bal te vangen. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bieneck passt de bal met de wreef. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadeado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lamy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lamy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lippi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lippi speelt de bal door. Bisuglia kopt de bal weg. Bieneck met een sublieme pass. Klungelig pakt Lamy de bal. Lamy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bensi geeft de bal voor. Bieneck kopt de bal weg. Bensi geeft de bal voor. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lippi trapt de bal weg van het doel. Bisuglia kopt de bal weg. Daar is Bieneck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieneck geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kawaler speelt de bal door. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck met een sublieme pass. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. Lippi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Grecox 0:4

88e minuut.
Kawaler speelt de bal door. Bensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensi geeft een lange en hoge pass. Lamy springt en kopt de bal. Lippi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Grecox 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirai RJ 83%, Grecox 17%.
Pirai RJ - Grecox 0:5