Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grecox Pirai RJ
Alp098x2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Lustosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Bieneck de bal. Bieneck geeft een lange en hoge pass. Lamy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bieneck geeft een hoge lob. Cadeado kopt de bal weg. Klungelig pakt Bensi de bal. Bensi geeft een lange en hoge pass. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Pirai RJ 1:0

15e minuut.
Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck passt de bal met de wreef. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. Amante probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Kawaler de bal. Kawaler speelt de bal door. Bensi heeft problemen om de bal te vangen. Bensi geeft een hoge lob. Lamy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rüger verovert de bal door een tackle van achteren. Rüger passt de bal zonder na te denken. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Pirai RJ 2:0

40e minuut.
Bensi geeft een hoge lob. Marquetto rent richting de bal. Lamy onderschept slim de pass. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Pirai RJ 3:0

41e minuut.
Rüger geeft een hoge lob. Marquetto heeft problemen om de bal te vangen. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Bieneck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquetto is nu in balbezit. Bieneck onderschept slim de pass. Bieneck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grecox 16%, Pirai RJ 84%.
Grecox - Pirai RJ 3:0

50e minuut.
Amante probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia probeert de bal aan de voet te houden. Pieropan probeert naar een medespeler te passen. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bisuglia kopt de bal weg. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck passt de bal met de wreef. Lamy is nu in balbezit. Lamy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Pirai RJ 4:0

55e minuut.
Bieneck geeft de bal voor. Amante speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisuglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieneck geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amante maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Pirai RJ 5:0

59e minuut.
Bieneck rent richting de bal. Bieneck met een sublieme pass. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel. Amante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kawaler speelt de bal door. Daar is Bensi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bensi met een sublieme pass. Lamy is nu in balbezit. Lamy haalt uit met een fantastische trap. Amante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bieneck speelt de bal door. Daar is Lamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieneck speelt de bal door. Lamy rent richting de bal. Lamy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kawaler met de inworp. Bensi rent richting de bal. Bensi probeert naar een medespeler te passen. Pieropan kan de bal niet met de borst controleren. Bisuglia geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - Pirai RJ 6:0

74e minuut.
Kawaler met een sublieme pass. Bensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensi passt de bal in één keer door. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Bensi met een snelle inworp. Kawaler rent richting de bal. Bensi is nu in balbezit. Bensi geeft een hoge lob. Lamy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck passt de bal met de wreef. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy draait met de bal, schiet en ... Amante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kawaler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lamy maakt een snoekduik en kopt de bal. Amante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy draait met de bal, schiet en ... Amante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Marquetto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisuglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamy is nu in balbezit. Lamy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler passt de bal zonder na te denken. Bieneck geeft de bal voor. Daar is Lamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Marquetto kopt de bal weg. Kawaler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maguolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck verovert de bal door een tackle van achteren. Bieneck geeft een lange en hoge pass. Amante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grecox 12%, Pirai RJ 88%.
Grecox - Pirai RJ 6:0