Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viniboy Magnífico FC
Normal Tactiek Tnc
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 35
poor Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Garrido trapt de bal weg. Kwok Man kopt de bal weg. Maluco is nu in balbezit. Agustín onderschept slim de pass. Agustín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Torri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwok Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok Man met een sublieme pass. Agustín heeft problemen om de bal te vangen. Agustín haalt uit met een fantastische trap. Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Doeltrap. Garrido trapt de bal weg van het doel. Sucală kopt de bal weg. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Magnífico FC 0:1

26e minuut.
Salgado passt de bal met de wreef. Urano is nu in balbezit. Agustín onderschept slim de pass. Agustín geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pepino de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Magnífico FC 0:2

30e minuut.
Sucală kopt de bal weg. Klungelig pakt Urano de bal. Agustín probeert naar een medespeler te passen. Pepino rent richting de bal. Malovrazić onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kwok Man met een sublieme pass. Daar is Agustín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustín passt de bal met de wreef. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Maluco probeert de bal aan de voet te houden. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een lange en hoge pass. Agustín rent richting de bal. Agustín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sucală heeft problemen om de bal te vangen. Montenegrino is nu in balbezit. Sucală schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sucală krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sucală is nu in balbezit. Sucală speelt de bal door. Klungelig pakt Agustín de bal. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Garrido bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Magnífico FC 0:3

42e minuut.
Sucală heeft problemen om de bal te vangen. Sucală passt de bal in één keer door. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić passt de bal in één keer door. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Magnífico FC 0:4

44e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Zamfir met een sublieme pass. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Agustín heeft problemen om de bal te vangen. Agustín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viniboy 87%, Magnífico FC 13%.
viniboy - Magnífico FC 0:4

50e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Klungelig pakt Kwok Man de bal. Suassuna is nu in balbezit. Torri onderschept slim de pass. Torri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Conrado rent richting de bal. Sucală verovert de bal door een tackle van achteren. Sucală speelt de bal door. Daar is Agustín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sucală met een sublieme pass. Agustín is nu in balbezit. Agustín passt de bal in één keer door. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Agustín de bal. Agustín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Magnífico FC 0:5

67e minuut.
Sucală probeert naar een medespeler te passen. Agustín is nu in balbezit. Agustín passt de bal met de wreef. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Kwok Man is nu in balbezit. Kwok Man passt de bal zonder na te denken. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malovrazić rent richting de bal. Pepino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malovrazić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agustín legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Magnífico FC 0:6

77e minuut.
Klungelig pakt Agustín de bal. Sucală rent richting de bal. Sucală passt de bal in één keer door. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kwok Man geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pepino de bal. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Magnífico FC 0:7

84e minuut.
Klungelig pakt Kwok Man de bal. Kwok Man passt de bal met de wreef. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Magnífico FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viniboy 71%, Magnífico FC 29%.
viniboy - Magnífico FC 0:8