Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnífico FC viniboy
Tnc Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 16.9
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Urano heeft problemen om de bal te vangen. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man met een sublieme pass. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Landauer is nu in balbezit. Landauer geeft een hoge lob. Agustín is nu in balbezit. Agustín schiet op doel. Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kwok Man met een snelle inworp. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado speelt de bal door. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - viniboy 1:0

11e minuut.
de Sá is nu in balbezit. de Sá speelt de bal door. Dick is nu in balbezit. Malovrazić onderschept slim de pass. Malovrazić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kwok Man is nu in balbezit. Kwok Man passt de bal met de wreef. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - viniboy 2:0

41e minuut.
Kwok Man rent richting de bal. Kwok Man passt de bal zonder na te denken. Dick rent richting de bal. Malovrazić onderschept slim de pass. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 20%, viniboy 80%.
Magnífico FC - viniboy 2:0

48e minuut.
Garrido met een harde bal richting middenveld. Torri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maluco de bal onder controle te krijgen. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sucală probeert naar een medespeler te passen. Daar is Malovrazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malovrazić passt de bal in één keer door. Agustín is nu in balbezit. Agustín schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - viniboy 3:0

65e minuut.
Torri passt de bal in één keer door. Kwok Man probeert naar een medespeler te passen. de Sá bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sucală passt de bal zonder na te denken. Agustín is nu in balbezit. Agustín passt de bal met de wreef. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap. Garrido bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - viniboy 4:0

75e minuut.
Torri verovert de bal door een tackle van achteren. Torri passt de bal met de wreef. Urano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwok Man geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agustín rent richting de bal. Agustín haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Salgado speelt de bal door. Daar is Zamfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamfir geeft de bal voor. Agustín is nu in balbezit. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sucală passt de bal met de wreef. Kwok Man rent richting de bal. Kwok Man probeert naar een medespeler te passen. Malovrazić heeft problemen om de bal te vangen. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Garrido bokst de bal weg.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwok Man zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torri geeft een lange en hoge pass. Zamfir kan de bal niet met de borst controleren. Zamfir geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

87e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal zonder na te denken. Agustín probeert naar een medespeler te passen. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - viniboy 5:0

88e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Montenegrino is nu in balbezit. Agustín verovert de bal door een tackle van achteren. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - viniboy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 26%, viniboy 74%.
Magnífico FC - viniboy 6:0