Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capixaba Boa Fe FC
capixaba 1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.3 gemiddelde waardering 20.8
redelijk Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Papale rent richting de bal. Fortunato verovert de bal door een tackle van achteren. Fortunato passt de bal in één keer door. Aragón is nu in balbezit. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Skiba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortunato rent richting de bal. Fortunato probeert naar een medespeler te passen. Drapała rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capixaba - Boa Fe FC 1:0

14e minuut.
Cunha is nu in balbezit. Cunha geeft een lange en hoge pass. Skiba kopt de bal weg. Drapała heeft problemen om de bal te vangen. Drapała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Aragón passt de bal in één keer door. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Galko onderschept slim de pass. Galko draait met de bal, schiet en ... Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capixaba - Boa Fe FC 2:0

26e minuut.
Fortunato kopt de bal weg. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo speelt de bal door. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Godoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drapała met een snelle inworp. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Daar is Galko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capixaba - Boa Fe FC 3:0

38e minuut.
Fortunato rent richting de bal. Fortunato passt de bal met de wreef. Galko rent richting de bal. Aragón rent richting de bal. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato passt de bal in één keer door. Daar is Aragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galko rent richting de bal. Galko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capixaba - Boa Fe FC 4:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rizzo met een snelle inworp. Rizzo speelt de bal door. Papale rent richting de bal. Papale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capixaba 39%, Boa Fe FC 61%.
Capixaba - Boa Fe FC 4:0

59e minuut.
Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aragón krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Papale speelt de bal door. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo met een sublieme pass. Daar is Alemão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemão haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Drapała speelt de bal door. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Galko bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón is nu in balbezit. Aragón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Cunha controleert de bal met de borst. Skiba onderschept slim de pass. Skiba met een sublieme pass. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capixaba - Boa Fe FC 5:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parizotto met een snelle inworp. Alemão is nu in balbezit. Alemão draait met de bal, schiet en ... Holban probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capixaba 42%, Boa Fe FC 58%.
Capixaba - Boa Fe FC 5:0