Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer Elite Gremio America FC
442A Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 18.1
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Pinceli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bertea neemt de hoekschop. Candussi rent richting de bal. Candussi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Gremio America FC 1:0

4e minuut.
Trevisan passt de bal in één keer door. Matias de Araújo rent richting de bal. Matias de Araújo geeft de bal voor. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Junior maakt een afschuwelijke overtreding. Candussi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raksányi met een snel genomen vrije trap. Candussi rent richting de bal. Candussi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bertea geeft een lange en hoge pass. Raksányi heeft problemen om de bal te vangen. Candussi is nu in balbezit. Candussi haalt uit met een fantastische trap. Carmelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Gremio America FC 2:0

17e minuut.
Silva Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea verovert de bal door een tackle van achteren. Bertea geeft de bal voor. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Gremio America FC 3:0

21e minuut.
Burilli rent richting de bal. Candussi onderschept slim de pass. Candussi passt de bal in één keer door. Raksányi heeft problemen om de bal te vangen. Raksányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Gremio America FC 4:0

22e minuut.
Raksányi is nu in balbezit. Matias de Araújo is nu in balbezit. Matias de Araújo speelt de bal door. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Gremio America FC 5:0

24e minuut.
Trinitino is nu in balbezit. Matias de Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Matias de Araújo passt de bal in één keer door. Candussi is nu in balbezit. Candussi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Gremio America FC 6:0

25e minuut.
Freitas passt de bal in één keer door. Bertea is nu in balbezit. Silva Junior begaat een overtreding. Silva Junior krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Candussi de bal. Candussi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Freitas probeert naar een medespeler te passen. Bertea is nu in balbezit. Bertea speelt de bal door. Candussi rent richting de bal. Candussi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Gremio America FC 7:0

32e minuut.
Matias de Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Matias de Araújo speelt de bal door. Baquero probeert naar een medespeler te passen. Candussi rent richting de bal. Candussi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Candussi passt de bal in één keer door. Bertea heeft problemen om de bal te vangen. Bertea geeft een lange en hoge pass. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Matias de Araújo passt de bal in één keer door. Galinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinha met een sublieme pass. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Silva Junior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afegão rent richting de bal. Šućurović maakt een afschuwelijke overtreding. Šućurović krijgt een gele kaart. Afegão wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Cardozo speelt de bal door. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan passt de bal met de wreef. Mocó rent richting de bal. Mocó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Elite 33%, Gremio America FC 67%.
Soccer Elite - Gremio America FC 7:0

50e minuut.
Matias de Araújo probeert naar een medespeler te passen. Burilli is nu in balbezit. Burilli geeft een hoge lob. Daar is Candussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candussi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Zarolha met de inworp. Klungelig pakt Galinha de bal. Galinha geeft een lange en hoge pass. Candussi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Palmucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinha rent richting de bal. Galinha passt de bal in één keer door. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Gremio America FC 8:0

57e minuut.
Galinha is nu in balbezit. Galinha geeft een hoge lob. Burilli kan de bal niet met de borst controleren. Candussi is nu in balbezit. Candussi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Raksányi rent richting de bal. Pinceli onderschept slim de pass. Matias de Araújo onderschept slim de pass. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Virassamy geeft de bal voor. Candussi kopt de bal weg. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias de Araújo draait met de bal, schiet en ... Carmelo bokst de bal weg.

84e minuut.
Klungelig pakt Freitas de bal. Freitas passt de bal zonder na te denken. Silva Junior heeft problemen om de bal te vangen. Bertea onderschept slim de pass. Bertea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Candussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matias de Araújo rent richting de bal. Matias de Araújo passt de bal met de wreef. Raksányi rent richting de bal. Raksányi draait met de bal, schiet en ... Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Elite - Gremio America FC 9:0

87e minuut.
Bertea verovert de bal door een tackle van achteren. Bertea probeert naar een medespeler te passen. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi draait met de bal, schiet en ... Pinceli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carmelo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Elite 35%, Gremio America FC 65%.
Soccer Elite - Gremio America FC 9:0