Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gremio America FC Soccer Elite
Normal Tactiek 442A
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 30.3
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Matias de Araújo geeft een hoge lob. Burilli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trevisan de bal onder controle te krijgen. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Matias de Araújo probeert naar een medespeler te passen. Galinha is nu in balbezit. Galinha passt de bal in één keer door. Raksányi is nu in balbezit. Raksányi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Afegão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fraga komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Tomkovics rent richting de bal. Freitas begaat een overtreding. Tomkovics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chlup zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raksányi rent richting de bal. Matias de Araújo probeert naar een medespeler te passen. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Galinha speelt de bal door. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi passt de bal zonder na te denken. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Matias de Araújo onderschept slim de pass. Matias de Araújo passt de bal met de wreef. Candussi rent richting de bal. Candussi schiet op doel. Carmelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Soccer Elite 0:1

41e minuut.
Zarolha passt de bal zonder na te denken. Galinha rent richting de bal. Galinha geeft een hoge lob. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Soccer Elite 0:2

43e minuut.
Galinha rent richting de bal. Galinha geeft de bal voor. Candussi rent richting de bal. Candussi draait met de bal, schiet en ... Carmelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Soccer Elite 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gremio America FC 63%, Soccer Elite 37%.
Gremio America FC - Soccer Elite 0:3

47e minuut.
Galinha speelt de bal door. Daar is Raksányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raksányi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Candussi de bal. Candussi haalt uit met een fantastische trap. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zarolha geeft een lange en hoge pass. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi speelt de bal door. Candussi rent richting de bal. Candussi schiet op doel. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Carmelo probeert naar een medespeler te passen. Chlup kopt de bal weg. Trinitino is nu in balbezit. Matias de Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Matias de Araújo passt de bal met de wreef. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raksányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gremio America FC - Soccer Elite 0:4

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Carmelo niet meer kan verder spelen. Ticudo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics passt de bal met de wreef. Fraga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mocó is nu in balbezit. Mocó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pinceli rent richting de bal. Pinceli met een sublieme pass. Cardozo speelt de bal door. Mocó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Michelin trapt de bal weg. Bertea kopt de bal weg. Daar is Garanhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Garanhão onderschept slim de pass. Bertea is nu in balbezit. Met opzet legt Garanhão zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Garanhão naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bertea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bertea kan niet meer verder spelen. Baquero komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Galinha met een snelle inworp. Zarolha probeert de bal met de borst te controleren. Galinha geeft de bal voor. Candussi rent richting de bal. Candussi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gremio America FC 57%, Soccer Elite 43%.
Gremio America FC - Soccer Elite 0:4