Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnífico FC Pirai RJ
Tnc Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Magalhães is nu in balbezit. Sucală verovert de bal door een tackle van achteren. Sucală passt de bal zonder na te denken. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Pirai RJ 1:0

3e minuut.
Agustín passt de bal in één keer door. Kwok Man is nu in balbezit. Kwok Man passt de bal met de wreef. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Pirai RJ 2:0

4e minuut.
Chaves passt de bal zonder na te denken. Pompeu de Toledo rent richting de bal. Pompeu de Toledo met een sublieme pass. Caripuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Caripuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Pirai RJ 2:1

6e minuut.
Kwok Man passt de bal zonder na te denken. Agustín is nu in balbezit. Agustín speelt de bal door. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Pirai RJ 3:1

10e minuut.
Sucală kopt de bal weg. Daar is Magalhães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustín rent richting de bal. Agustín geeft de bal voor. Malovrazić rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Sucală, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić probeert naar een medespeler te passen. Agustín rent richting de bal. Agustín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Pirai RJ 4:1

16e minuut.
Sucală kopt de bal weg. Lustosa controleert de bal met de borst. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Pirai RJ 5:1

19e minuut.
Torri rent richting de bal. Torri geeft een lange en hoge pass. Malovrazić kopt de bal weg. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lippi met een harde bal richting middenveld. Sucală geeft de bal voor. Zamfir rent richting de bal. Zamfir geeft de bal voor. Sucală kopt de bal weg. Lippi bokst de bal weg.

23e minuut.
Pieropan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man onderschept slim de pass. Kwok Man probeert naar een medespeler te passen. Agustín is nu in balbezit. Agustín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cadeado heeft problemen om de bal te vangen. Cadeado passt de bal in één keer door. Agustín is nu in balbezit. Agustín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Pirai RJ 6:1

27e minuut.
Sucală passt de bal zonder na te denken. Lustosa geeft de bal voor. Kwok Man kopt de bal weg. Agustín rent richting de bal. Agustín draait met de bal, schiet en ... Lippi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Pirai RJ 7:1

40e minuut.
Pompeu de Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Torri onderschept slim de pass. Torri geeft een lange en hoge pass. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 23%, Pirai RJ 77%.
Magnífico FC - Pirai RJ 7:1

53e minuut.
Sucală met een sublieme pass. Kwok Man probeert naar een medespeler te passen. Malovrazić is nu in balbezit. Agustín is nu in balbezit. Agustín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Magalhães is nu in balbezit. Sucală onderschept slim de pass. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Lippi bokst de bal weg.

65e minuut.
Lustosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić verovert de bal door een tackle van achteren. Malovrazić geeft een hoge lob. Agustín is nu in balbezit. Agustín geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kwok Man kopt de bal weg. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín speelt de bal door. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap. Lippi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Pirai RJ 8:1

72e minuut.
Sucală rent richting de bal. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cadeado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap. Lippi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zamfir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sucală krijgt zijn hoofd ertegen. Agustín is nu in balbezit. Agustín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Pirai RJ 9:1

74e minuut.
Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală passt de bal met de wreef. Agustín rent richting de bal. Agustín schiet op doel. Lippi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Torri passt de bal in één keer door. Zamfir geeft een lange en hoge pass. Agustín is nu in balbezit. Agustín haalt uit met een fantastische trap. Marquetto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Sucală de bal. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín speelt de bal door. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Pirai RJ 10:1

82e minuut.
Siewielec met een harde bal richting middenveld. Sucală heeft problemen om de bal te vangen. Sucală speelt de bal door. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić schiet op doel. Lippi bokst de bal weg.

85e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man passt de bal zonder na te denken. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín haalt uit met een fantastische trap. Lippi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnífico FC - Pirai RJ 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnífico FC 25%, Pirai RJ 75%.
Magnífico FC - Pirai RJ 11:1