Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirai RJ Magnífico FC
Normal Tactiek Tnc
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 35.6
poor Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Pressato geeft een lange en hoge pass. Sucală kopt de bal weg. Marquetto kan de bal niet met de borst controleren. Agustín is nu in balbezit. Agustín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Magnífico FC 0:1

6e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Zamfir probeert naar een medespeler te passen. Lustosa met een sublieme pass. Caripuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Caripuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kwok Man passt de bal zonder na te denken. Sucală is nu in balbezit. Sucală geeft een hoge lob. Malovrazić heeft problemen om de bal te vangen. Malovrazić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Magnífico FC 0:2

13e minuut.
Landauer verovert de bal door een tackle van achteren. Landauer geeft een hoge lob. Kwok Man rent richting de bal. Kwok Man geeft een lange en hoge pass. Cadeado kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Magnífico FC 0:3

16e minuut.
Malovrazić is nu in balbezit. Maguolo begaat een overtreding. Malovrazić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwok Man met een snel genomen vrije trap. Agustín is nu in balbezit. Agustín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Magnífico FC 0:4

17e minuut.
Magalhães passt de bal in één keer door. Pieropan is nu in balbezit. Pieropan passt de bal in één keer door. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Siewielec trapt de bal weg van het doel. Sucală kopt de bal weg. Klungelig pakt Marquetto de bal. Agustín rent richting de bal. Agustín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kwok Man speelt de bal door. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir met een sublieme pass. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić draait met de bal, schiet en ... Amante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Malovrazić is nu in balbezit. Sucală rent richting de bal. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kwok Man kopt de bal weg. Agustín rent richting de bal. Agustín passt de bal in één keer door. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sucală passt de bal in één keer door. Agustín heeft problemen om de bal te vangen. Agustín schiet op doel. Cadeado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Magnífico FC 0:5

29e minuut.
Lustosa rent richting de bal. Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfir passt de bal zonder na te denken. Agustín rent richting de bal. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Magnífico FC 0:6

43e minuut.
Zamfir passt de bal zonder na te denken. Sucală is nu in balbezit. Sucală speelt de bal door. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Amante probeert naar een medespeler te passen. Sucală kopt de bal weg. Marquetto heeft problemen om de bal te vangen. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirai RJ 74%, Magnífico FC 26%.
Pirai RJ - Magnífico FC 0:6

46e minuut.
Goritsas geeft de bal voor. Inworp. Pressato met de inworp. Caripuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Caripuna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Lustosa controleert de bal met de borst. Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală passt de bal in één keer door. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Sucală speelt de bal door. Kwok Man rent richting de bal. Kwok Man speelt de bal door. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Magalhães rent richting de bal. Sucală rent richting de bal. Sucală passt de bal zonder na te denken. Malovrazić is nu in balbezit. Malovrazić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cadeado trapt de bal weg van het doel. Sucală met een sublieme pass. Klungelig pakt Agustín de bal. Agustín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zamfir kopt de bal weg. Daar is Maguolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucală met een sublieme pass. Agustín rent richting de bal. Agustín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Malovrazić passt de bal in één keer door. Agustín rent richting de bal. Marquetto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marquetto krijgt een gele kaart. Agustín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Agustín neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Torri rent richting de bal. Kwok Man is nu in balbezit. Kwok Man geeft de bal voor. Malovrazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap. Amante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Magnífico FC 0:7

74e minuut.
Zamfir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić geeft een lange en hoge pass. Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală schiet op doel. Amante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Magnífico FC 0:8

78e minuut.
Caripuna kopt de bal weg. Landauer geeft een lange en hoge pass. Zamfir kopt de bal weg. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Amante met een harde bal richting middenveld. Sucală kopt de bal weg. Klungelig pakt Marquetto de bal. Agustín rent richting de bal. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Magnífico FC 0:9

85e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Zamfir passt de bal zonder na te denken. Malovrazić probeert naar een medespeler te passen. Agustín is nu in balbezit. Agustín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Agustín de bal. Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală speelt de bal door. Malovrazić rent richting de bal. Malovrazić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirai RJ - Magnífico FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirai RJ 85%, Magnífico FC 15%.
Pirai RJ - Magnífico FC 0:10