Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grecox viniboy
Alp098x2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bisuglia kopt de bal weg. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck geeft de bal voor. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bensi is nu in balbezit. Bensi geeft de bal voor. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy draait met de bal, schiet en ... Garrido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bieneck kan de bal niet met de borst controleren. Bieneck geeft de bal voor. Pepino rent richting de bal. Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - viniboy 1:0

14e minuut.
Montenegrino passt de bal in één keer door. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck passt de bal in één keer door. Lamy rent richting de bal. Lamy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Conrado speelt de bal door. Urano is nu in balbezit. Bieneck geeft een hoge lob. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kawaler geeft een hoge lob. Pepino kopt de bal weg. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lamy de bal. Lamy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler geeft een lange en hoge pass. de Sá is nu in balbezit. Lamy onderschept slim de pass. Lamy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Urano probeert naar een medespeler te passen. Kawaler rent richting de bal. Kawaler passt de bal met de wreef. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieneck geeft de bal voor. Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Maluco rent richting de bal. Kawaler verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler speelt de bal door. Bieneck rent richting de bal. Bieneck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garrido bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - viniboy 2:0

39e minuut.
Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bensi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawaler geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Urano controleert de bal met de borst. Bisuglia speelt de bal door. Bieneck met een sublieme pass. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grecox 20%, viniboy 80%.
Grecox - viniboy 2:0

53e minuut.
Maluco is nu in balbezit. Bieneck onderschept slim de pass. Bieneck passt de bal zonder na te denken. Daar is Lamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ousted met de inworp. Bieneck rent richting de bal. Bieneck passt de bal met de wreef. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Kawaler de bal. Kawaler geeft een lange en hoge pass. Pepino rent richting de bal. Lamy onderschept slim de pass. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - viniboy 3:0

58e minuut.
Dick rent richting de bal. Bensi onderschept slim de pass. Bensi passt de bal in één keer door. Lamy rent richting de bal. Lamy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pepino de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kawaler passt de bal in één keer door. Bensi geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Sá de bal. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - viniboy 4:0

63e minuut.
Kawaler passt de bal zonder na te denken. Bensi rent richting de bal. Bensi geeft de bal voor. Lamy is nu in balbezit. Lamy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grecox - viniboy 5:0

67e minuut.
Bieneck met een sublieme pass. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler speelt de bal door. Lamy heeft problemen om de bal te vangen. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Lamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieneck rent richting de bal. Bieneck passt de bal zonder na te denken. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel. Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kawaler met een sublieme pass. Klungelig pakt Bensi de bal. Bensi geeft de bal voor. Dick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Inworp. Urano met een snelle inworp. Bieneck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lamy de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bisuglia heeft problemen om de bal te vangen. Bisuglia met een sublieme pass. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Lamy heeft problemen om de bal te vangen. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grecox 21%, viniboy 79%.
Grecox - viniboy 5:0