Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viniboy Grecox
Normal Tactiek Alp098x2
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


10e minuut.
Dick met de inworp. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maluco krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Montenegrino kopt de bal weg. de Sá rent richting de bal. Lamy onderschept slim de pass. Lamy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Grecox 0:1

14e minuut.
Daar is Kawaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaler geeft de bal voor. Urano speelt de bal door. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Garrido met een harde bal richting middenveld. Bisuglia probeert de bal met de borst te controleren. Bisuglia passt de bal in één keer door. Lamy rent richting de bal. Lamy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bieneck passt de bal met de wreef. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia geeft een lange en hoge pass. Daar is Lamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Bensi probeert de bal met de borst te controleren. Dick rent richting de bal. Met opzet legt Bensi zijn tegenspeler op de grond. Bensi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klungelig pakt Kawaler de bal. Kawaler schiet op doel. Daar is Dick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bensi geeft een lange en hoge pass. Pepino kan de bal niet met de borst controleren. Lamy is nu in balbezit. Lamy schiet op doel. Garrido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Conrado is nu in balbezit. Conrado speelt de bal door. Ousted met een sublieme pass. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Grecox 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viniboy 85%, Grecox 15%.
viniboy - Grecox 0:2

47e minuut.
Conrado probeert naar een medespeler te passen. Bieneck is nu in balbezit. Bieneck passt de bal zonder na te denken. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap. Garrido bokst de bal weg.

48e minuut.
Urano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia onderschept slim de pass. Bisuglia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamy schiet op doel. Paal!

50e minuut.
Kawaler is nu in balbezit. Kawaler geeft een lange en hoge pass. Bieneck kopt de bal weg. Lamy heeft problemen om de bal te vangen. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bensi geeft een lange en hoge pass. Pepino heeft problemen om de bal te vangen. Lamy rent richting de bal. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Grecox 0:3

54e minuut.
Kawaler verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kawaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaler speelt de bal door. Daar is Bensi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bensi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lamy is nu in balbezit. Lamy draait met de bal, schiet en ... Garrido probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Kawaler met een sublieme pass. Klungelig pakt Bieneck de bal. Bieneck passt de bal met de wreef. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel. Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ousted bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousted geeft de bal voor. Pepino controleert de bal met de borst. Lamy rent richting de bal. Lamy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bensi de bal. Bensi probeert naar een medespeler te passen. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
de Sá rent richting de bal. de Sá geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisuglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieneck geeft de bal voor. Garrido bokst de bal weg.

78e minuut.
Kawaler is nu in balbezit. Kawaler geeft een hoge lob. Pepino heeft problemen om de bal te vangen. Lamy is nu in balbezit. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Grecox 0:4

79e minuut.
Bensi onderschept slim de pass. Bensi passt de bal met de wreef. Bieneck probeert naar een medespeler te passen. Lamy is nu in balbezit. Lamy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Garrido trapt de bal weg. Inworp. Bisuglia met de inworp. Kawaler met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viniboy - Grecox 0:5

89e minuut.
Bieneck passt de bal in één keer door. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler met een sublieme pass. Lamy is nu in balbezit. Lamy schiet op doel. Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viniboy 81%, Grecox 19%.
viniboy - Grecox 0:5