Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMNETTO Atlético de Biribas
EFE ATT Tactiek 4-5-1 Final
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten adequate
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev geeft een hoge lob. Samarone is nu in balbezit. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Molak schiet op doel. Roncolho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RMNETTO - Atlético de Biribas 0:1

10e minuut.
Molak is nu in balbezit. Molak passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Szarka de bal onder controle te krijgen. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simplício rent richting de bal. Szarka verovert de bal door een tackle van achteren. Molak rent richting de bal. Molak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak speelt de bal door. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pachev verovert de bal door een tackle van achteren. Simplício verovert de bal door een tackle van achteren. Simplício probeert naar een medespeler te passen. Trajano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Callé passt de bal met de wreef. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev verovert de bal door een tackle van achteren. Pachev geeft een hoge lob. Molak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Molak speelt de bal door. Daar is Szarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMNETTO 64%, Atlético de Biribas 36%.
RMNETTO - Atlético de Biribas 0:1

49e minuut.
Szarka passt de bal met de wreef. Pruban rent richting de bal. Pruban met een sublieme pass. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RMNETTO - Atlético de Biribas 0:2

60e minuut.
Szarka verovert de bal door een tackle van achteren. Szarka probeert naar een medespeler te passen. Pachev probeert naar een medespeler te passen. Pruban kan de bal niet met de borst controleren. Pruban draait met de bal, schiet en ... Roncolho bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Callé is nu in balbezit. Daco geeft een lange en hoge pass. Molak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pruban is nu in balbezit. Pruban passt de bal zonder na te denken. Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Molak kopt de bal weg. Daar is Pruban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruban schiet op doel. Roncolho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo speelt de bal door. Molak is nu in balbezit. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mago probeert naar een medespeler te passen. Galinho heeft problemen om de bal te vangen. Pruban rent richting de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMNETTO 66%, Atlético de Biribas 34%.
RMNETTO - Atlético de Biribas 0:2