Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NOIA FC SaoPaulo-SP
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Alcântara passt de bal in één keer door. Geraldeli rent richting de bal. Lessa Brandão onderschept slim de pass. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NOIA FC - SaoPaulo-SP 0:1

13e minuut.
Delegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delegado geeft een hoge lob. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap. Laranja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NOIA FC - SaoPaulo-SP 1:1

29e minuut.
Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro onderschept slim de pass. Vergueiro probeert naar een medespeler te passen. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lavrado geeft de bal voor. Klungelig pakt Geraldeli de bal. Trator da Roça probeert naar een medespeler te passen. Flamenguista rent richting de bal. Flamenguista geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Xereu onderschept slim de pass. Xereu passt de bal in één keer door. Ranaldi is nu in balbezit. Clemente onderschept slim de pass. Clemente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Geraldeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Geraldeli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Geraldeli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Geraldeli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOIA FC 47%, SaoPaulo-SP 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NOIA FC - SaoPaulo-SP 1:1

71e minuut.
Vergueiro probeert de bal aan de voet te houden. Xereu probeert naar een medespeler te passen. Clemente rent richting de bal. Flamenguista rent richting de bal. Flamenguista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Amoroso onderschept slim de pass. Amoroso geeft een lange en hoge pass. Lorini heeft problemen om de bal te vangen. Alcântara rent richting de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Clemente schiet op doel. Laranja probeert naar een medespeler te passen. Lavrado kopt de bal weg. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOIA FC 50%, SaoPaulo-SP 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NOIA FC - SaoPaulo-SP 1:1