Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fecibos Inbativel
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Sales onderschept slim de pass. Valadares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadares passt de bal in één keer door. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sales kopt de bal weg. Xapecó heeft problemen om de bal te vangen. Cabeção rent richting de bal. Xapecó verovert de bal door een tackle van achteren. Xapecó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Sales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allejo verovert de bal door een tackle van achteren. Allejo probeert naar een medespeler te passen. Gringo is nu in balbezit. Gringo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Canindé rent richting de bal. Potiguara verovert de bal door een tackle van achteren. Gringo rent richting de bal. Potiguara rent richting de bal. Potiguara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sabino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabino geeft een hoge lob. Daar is Abrahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valadares is nu in balbezit. Valadares haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Pescoço is nu in balbezit. Abrahim rent richting de bal. Abrahim met een sublieme pass. Potiguara rent richting de bal. Potiguara geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecibos 40%, Inbativel 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fecibos - Inbativel 0:0

71e minuut.
Pelágio geeft de bal voor. Inworp. Magalhães zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abrahim rent richting de bal. Abrahim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales geeft een lange en hoge pass. Xapecó rent richting de bal. Xapecó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Abrahim speelt de bal door. Valadares is nu in balbezit. Valadares probeert naar een medespeler te passen. Xapecó rent richting de bal. Xapecó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecibos 49%, Inbativel 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fecibos - Inbativel 0:0