Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NOIA FC Atlético de Biribas
Normal Tactiek 4-5-1 Final
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 36.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Maduro met een snelle inworp. Szarka rent richting de bal. Szarka passt de bal zonder na te denken. Molak rent richting de bal. Molak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hidalgo met een sublieme pass. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Assunção. Assunção krijgt een gele kaart. Molak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szarka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pruban krijgt zijn hoofd ertegen. Gava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pachev is nu in balbezit. Gonzalez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pachev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pachev met een snel genomen vrije trap. Molak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Szarka met de inworp. Pachev rent richting de bal. Pachev probeert naar een medespeler te passen. Molak rent richting de bal. Molak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOIA FC 72%, Atlético de Biribas 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NOIA FC - Atlético de Biribas 0:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Apostolescu trapt de bal weg. Szarka probeert naar een medespeler te passen. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NOIA FC - Atlético de Biribas 0:1

53e minuut.
Klungelig pakt Clemente de bal. Clemente passt de bal in één keer door. Xereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban verovert de bal door een tackle van achteren. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Gava bokst de bal weg.

56e minuut.
Xereu is nu in balbezit. Molak onderschept slim de pass. Molak geeft een hoge lob. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szarka onderschept slim de pass. Szarka met een sublieme pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ... Gava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NOIA FC - Atlético de Biribas 0:2

74e minuut.
Szarka rent richting de bal. Szarka passt de bal zonder na te denken. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak haalt uit met een fantastische trap. Gava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOIA FC - Atlético de Biribas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOIA FC 66%, Atlético de Biribas 34%.
NOIA FC - Atlético de Biribas 0:3