Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 22:05
  • Competitiewedstrijd: Série D.59 [del]
  • Stadion: Cotocão
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6335
Atlético de Biribas SaoPaulo-SP
4-5-1 Final Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 19
average Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Maduro geeft een lange en hoge pass. Daar is Amoroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pruban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - SaoPaulo-SP 1:0

10e minuut.
Molak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szarka is nu in balbezit. Szarka geeft een hoge lob. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

20e minuut.
Molak is nu in balbezit. Pachev is nu in balbezit. Molak met een sublieme pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Lavrado probeert de bal aan de voet te houden. Pachev is nu in balbezit. Pachev geeft een lange en hoge pass. Molak is nu in balbezit. Pruban rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pachev geeft een hoge lob. Daar is Molak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molak passt de bal zonder na te denken. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - SaoPaulo-SP 2:0

31e minuut.
Anacleto Campanella is nu in balbezit. Szarka verovert de bal door een tackle van achteren. Szarka geeft de bal voor. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 39%, SaoPaulo-SP 61%.
Atlético de Biribas - SaoPaulo-SP 2:0

50e minuut.
Anacleto Campanella speelt de bal door. Guerreiro rent richting de bal. Maduro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maduro krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ranaldi rent richting de bal. Pachev onderschept slim de pass. Pachev probeert naar een medespeler te passen. Pruban heeft problemen om de bal te vangen. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Laranja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ranaldi met een snelle inworp. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka speelt de bal door. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Guerreiro is nu in balbezit. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Molak geeft een lange en hoge pass. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban speelt de bal door. Molak rent richting de bal. Molak draait met de bal, schiet en ... Laranja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - SaoPaulo-SP 3:0

76e minuut.
Guerra kopt de bal weg. Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev passt de bal in één keer door. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo geeft de bal voor. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - SaoPaulo-SP 4:0

87e minuut.
Pachev verovert de bal door een tackle van achteren. Pachev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Furlan de bal. Molak is nu in balbezit. Molak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 34%, SaoPaulo-SP 66%.
Atlético de Biribas - SaoPaulo-SP 4:0