Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaoPaulo-SP Atlético de Biribas
Normal Tactiek 4-5-1 Final
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten adequate
weak Passen average
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Szarka passt de bal in één keer door. Pachev rent richting de bal. Pachev speelt de bal door. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka geeft de bal voor. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Lavrado de bal. Szarka rent richting de bal. Szarka speelt de bal door. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Szarka onderschept slim de pass. Szarka met een sublieme pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Laranja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Atlético de Biribas 0:1

14e minuut.
Geraldeli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mudesto komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka geeft een hoge lob. Anacleto Campanella is nu in balbezit. Pruban verovert de bal door een tackle van achteren. Pruban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Atlético de Biribas 0:2

21e minuut.
Guerreiro rent richting de bal. Hidalgo geeft een hoge lob. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Atlético de Biribas 0:3

22e minuut.
Daar is Pruban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak passt de bal met de wreef. Pruban rent richting de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Atlético de Biribas 0:4

30e minuut.
Laranja probeert naar een medespeler te passen. Szarka is nu in balbezit. Szarka met een sublieme pass. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Szarka probeert naar een medespeler te passen. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban verovert de bal door een tackle van achteren. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Laranja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Atlético de Biribas 0:5

39e minuut.
Lavrado met de inworp. Maduro geeft de bal voor. Szarka probeert naar een medespeler te passen. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel. Laranja bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Atlético de Biribas 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaoPaulo-SP 71%, Atlético de Biribas 29%.
SaoPaulo-SP - Atlético de Biribas 0:6

47e minuut.
Szarka is nu in balbezit. Szarka passt de bal zonder na te denken. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Atlético de Biribas 0:7

49e minuut.
Lavrado rent richting de bal. Lavrado speelt de bal door. Maduro probeert naar een medespeler te passen. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Anacleto Campanella verovert de bal door een tackle van achteren. Anacleto Campanella speelt de bal door. Molak met een sublieme pass. Pruban rent richting de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Maduro speelt de bal door. Szarka is nu in balbezit. Szarka passt de bal in één keer door. Pruban rent richting de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Szarka onderschept slim de pass. Szarka geeft een hoge lob. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel. Laranja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Atlético de Biribas 0:8

69e minuut.
Szarka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pruban de bal. Pruban passt de bal in één keer door. Daar is Molak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Molak de bal. Molak speelt de bal door. Klungelig pakt Pruban de bal. Pruban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Laranja met een harde bal richting middenveld. Szarka geeft de bal voor. Klungelig pakt Furlan de bal. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... Laranja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pruban de bal. Pruban schiet op doel. Laranja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaoPaulo-SP - Atlético de Biribas 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaoPaulo-SP 76%, Atlético de Biribas 24%.
SaoPaulo-SP - Atlético de Biribas 0:9